un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu exista fete urate…

18 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

… ci doar fete care nu stiu sa se macheze, vrea sa ne demonstreze aceasta pagina. Aici vedeti pozele unor fete, nemachiate, si la click pe o poza apare si versiunea machiata si mult mai prezentabila, as spune.

Ca observatie as spune ca e destul de clar ca daca X arata mai bine decat Y, ambele nemachiate, atunci si dupa machiaj tot X va arata mai bine decat Y. Matematic, daca X > Y, e limpede ca si X + m > Y + m. Si ca o exceptie de la regula totusi, uitati-va la poza de pe randul 3, coloana 3, varianta inainte si dupa… daca fata aia a reusit sa arate mult mai prezentabila dupa machiaj (lung si complex, fara indoiala, dar important e rezultatul final), atunci oricine poate sa arate cat de cat bine cu un pic de efort si multi bani dati pe farduri si ce spanac mai folosesc fetele.

    3 comentarii

  1. Unele dintre ele fie sunt trucaje, fie sunt doua persoane diferite care seamana mai mult sau mai putin una cu cealalta (exemplu)

    Lasand la o parte machiajul, as completa titlul pus de tine cu “Nu exista fete urate, ci prea putina bautura!” :D

      (Citează)

  2. machiaj, fotograf bun si photoshop, dupa parerea mea… nu cred ca s-a inventat fondul de ten care sa ascunda atat de bine pistruii, de ex. si de mult ori, in poza de ‘after’, sunt pozate din unghiuri mai fericite.

      (Citează)

  3. Da, de acord ca intai e prezentata cea mai defavorabila imagine posibila, si apoi cea mai buna. Si fara indoiala ca e si niste photoshop, se vede disparitia noise-ului de pe ten, dar asta se face acum in orice revista si poza. Oricum, imbunatatirea e evidenta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus