un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Cica atac asupra Vodafone

21 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Din titlul stirii am crezut ca abonatii furiosi au luat cu asalt sediul Vodafone, dar asta se va intampla probabil mai incolo, cand o fi mai cald afara. Nu, era vorba de un atac de phishing clasic, cu mail trimis de “Vodafone” in care clientii erau rugati sa raspunda cu niste detalii personale. E amuzant, pt ca e primul mai serios de care aud in Romania. Link.

  1 comentariu

 1. Christ Saddler

  23/02/2007 la 11:37 AM

  credeam ca doar americanii sunt atat de idioti incat sa creada in asemenea prostii…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus