un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce rost are Romania – Moldova?

7 Feb 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Italia, campioana mondiala la fotbal, ne-a refuzat pt un meci amical. OK, a fost acel incident nefericit cand a murit un politist, dar deja de saptamana aceasta se reiau meciurile din campionatul lor intern. Prin urmare consider ca s-ar fi putut juca si un meci intre doua echipe nationale, care ar fi fost oricum mult mai linistit. Dar scuza e plauzibila, si nu mai jucam.

Asa ca pe cine puteam gasi ca adversar inaintea meciului important cu Olanda? Echipa Moldovei. Moldova are echipa de fotbal? N-a vrut Italia, asa ca planul B era sa jucam cu Moldova? Are rost sa-l dea si la televizor? Vrea cineva sa se uite la acest meci? Ar fi culmea ca biletele sa fie pe bani…

M-am uitat pe clasamentul mondial FIFA. Romania e pe 20. Moldova pe 85. Italia pe 2. Deci echipa de pe locul 2 n-a vrut sa joace cu noi (oricum ne dadeau 3-0 ca de obicei), asa ca vom juca impotriva celor de pe locul 85, ca pregatire pt meciul cu Olanda, care e pe 7. Mai bine jucau romanii o miuta 5 la 5 si era mai buna pregatirea. Jucau impotriva vreunei echipe romanesti din Liga 1 si tot era mai bine. Din clasamentul general se poate observa ca inaintea Moldovei sunt echipe precum Irak (da, cu toate problemele de acolo, sunt mai tari ca moldovenii), Insulele Capului Verde, Togo, Uzbekistan, Qatar… Culmea, pun pariu ca si moldovenii ne vor da un gol, cred ca va fi un 2-1 sau 3-1 pt noi meciul.

    2 comentarii

  1. nu puteam sa o spun mai bine ca tine. scurt si la obiect.

      (Citează)

  2. dap, era mult mai bine sa joace cu o echipa din liga 1…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus