un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Roman Abramovici cumpara Branul?

18 Ian 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Se aude prin cotidianele spaniole (link catre Libertatea :P) ca Roman Abramovici ar fi cumparat, cu 50 de milioane de euro, castelul Bran. Nu e nici bine nici rau, ba chiar mai degraba bine, pt ca Abramovici are si alti bani de investit in el. Inca nu se stie daca e adevarat. Nu inteleg cum un cotidian spaniol a ajuns sa stie astfel de informatii despre un rus care e patronul unei echipe engleze si care ar fi cumparat un castel in Romania…

  1 comentariu

 1. Adrian Enache

  18/01/2007 la 5:01 AM

  Un singur cuvant: globalizare!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus