un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O zi nu tocmai buna

2 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Azi n-a fost cine stie ce zi, si cum mai sunt vreo 6 ore din ea, nu prea sunt sanse sa se imbunatateasca mult. Dimineata, dupa ca am tras un joc ce pare marfa, Marvel: Ultimate Alliance, in care poti juca cu diversi supereroi (Wolverine, Superman, Blade, etc, din cate scrie in review) am descoperit ca cere 9 GB de spatiu liber la instalare si n-am atat. Trebuie sa iau un alt hard in curand, am ochit un WD pe Sata-2, de 250 GB cu 16 MB buffer, la doar 2,5 milioane. Hai cu salariul!

Si apoi dupa pranz am vrut sa merg la Palatul Parlamentului, daca tot sunt portile deschise si se viziteaza. Am mai fost pe acolo la diverse nunti si baluri, dar n-am ajuns niciodata in sala de sedinte si prin alte zone, si doream sa fac poze. Pe site-urile de stiri scria ca e deschis pana la ora 18, dar evident ca la ora 16 se inchisese si n-am mai intrat. Se mai poate vizita pana vineri, intre 10 si 16, dar n-am cand sa ajung.

Am fost un pic prin Cismigiu, unde lumea se invartea pe patinoar. Nu inteleg aceasta distractie, sa te invartesti in cerc timp de o ora, pe gheata. Mi se pare la fel de plictisitor ca si a merge timp de o ora, in cerc. Nu voi patina niciodata. De maine reincep serviciul, ar fi fost misto sa am liber pana la sfarsitul saptamanii, dar asta e…

Update: asa cum era de asteptat, ieri si azi dimineata era plin la stiri despre cati oameni s-au inghesuit sa vada Palatul, cozi, candelabre, etc…Nici o stire nu a zis insa de marea teapa cu inchiderea cu cateva ore inainte de termen, cu jandarmii care opreau cu forta lumea la intrare, cu scandalul care era acolo, dovada ca cineva a scris stirea si a presupus ca totul va merge ca pe roate, nu s-a obosit sa mai faca si update-uri pe parcurs.

    3 comentarii

  1. distractia nu e sa te invartesti tu, ci sa te uiti la altii cum cad :D

      (Citează)

  2. Acum ce te plângi, ce-i mult strică :D
    Vrei să faci notă discordantă?

    Cât despre vizitarea Palatului Parlamentului şi eu m-am gândit să dau o fugă pe acolo, numai că mi-a trecut în momentul în care am văzutla TV ditamai coada la intrare.

      (Citează)

  3. Coada nu cred ca era problema, pt ca se intra continuu si dura pana te verifica de bombe. Nu cred ca s-ar fi stat mult la coada. Pacat ca nu mai sunt ocazii din astea de vizitare, ca vroiam sa vad si eu unde stau degeaba “alesii”.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus