un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMag

27 Jan 2007  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Am cumparat azi de la eMag o imprimanta Canon iP3300, un hard disk si o placuta de memorie. Comanda am dat-o ieri, pe net. La sfarsit mi-a zis ca voi fi contactat telefonic de catre un reprezentant vanzari eMag (probabil ca sa se asigure ca nu e teapa). Nu m-a contactat nimeni. Cum oricum am bifat ca ma duc eu sa ridic produsele, si platesc si in numerar, poate nu mai era necesar telefonul.

Azi am fost la sediul lor, din incinta Semanatoarea (cam la 500 de metri dincolo de Piranhia si IDM). La intrare semnul arata ca sediul e spre dreapta, nu spre stanga unde era de fapt. In cladire, au un showroom spatios, desi mai mult monitoare si aparate foto si chestii din astea. Nu prea sunt semne care sa-ti spuna ce sa faci odata intrat, de ex “1. intreaba aici de comanda ta; 2. plateste aici; 3. ridica produsele de aici”. Oricum a mers repede dupa ce am desluşit ce trebuie facut, am dat banii, am luat factura, in timpul asta deja produsele au venit din depozit. Era plin de lume apropo, mai multi decat la orice Best sau UltraPRO sau ce mai e, si probabil majoritatea cumparatorilor aleg sa le fie livrate acasa produsele, nu merg ei acolo. Nu mi-a placut ca placuta de memorie mi-a dat-o direct in mana, sa o bag in buzunar probabil, nici macar intr-o punga electrostatica (mi-a impaturit-o intr-o foaie A4 pana la urma), hardul a venit fara cablu SATA sau jumper (am mai dat 5 RON in cartier). Dar in rest n-am de ce sa ma plang, decat chestii minore si care chiar nu-si au locul.

Asa ca acum am un hard disk nou, Western Digital, pe SATA 300, de 250 GB, 7200 de rpm si buffer de 16 MB. Si o placuta noua de memorie TwinMos de 512. Cum spatiul permite acum, abia astept sa instalez Vista pe el si sa vad ce stie.

    4 comentarii

  1. cat mai costa hdd-ul ala ? acu 2 ani cand mi-am luat pc-ul am dat pe el 5.5 mil parca..

      (Citează)

  2. 272 ron parca a fost. Sunt multumit de el, am copiat de pe hardul IDE pe asta nou cu 35 MB/s rata de transfer constanta, se misca bine pana acum.

      (Citează)

  3. pai ce avantaj are emag? daca tot nu ti le-a adus acasa si la pret sunt mai scumpe produsele?

      (Citează)

  4. Nu cred ca gasesti un WD2500KS mai ieftin de atat in bucuresti.

    Avantajele sunt mai multe: 1. preturile sunt foarte bune, mai mici decat la alte magazine, pt ca nu au magazin central sau multi angajati de platit; 2. iti arata exact pe site daca sunt in stoc sau nu produsele pe car ele vrei, s-a terminat cu mersul pana la magazin doar ca sa descoperi ca nu mai au; 3. daca iei de minim 500 ron e gratis livrarea acasa, doar ca eu nu stiu niciodata la ce ora sunt acasa asa ca am preferat sa merg eu (data viitoare cred ca voi plati cu cardul si astept sa-mi livreze ei); 4. multe componente, oferta foarte mare as zice, spre deosebire de pcfun de ex; 5. n-am auzit pe nimeni sa aiba probleme cu livrarea sau cumpararea de la eMag, pe cand de la pcfun, diverta online sau alte asemenea, da.

    Uita-te pe site la ei si compara cu alte magazine, sau cu price.ro… o sa vezi ca sunt ok.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus