un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Referat AJAX

17 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Acum ceva vreme am facut pt masterat un fel de prezentare scurta a tehnologiei AJAX, care e din ce in ce mai prezenta in paginile web moderne. Cel putin Google si Yahoo o folosesc la greu. Cum nu am ce face cu acest scurt referat, l-am pus pe net ca poate mai e util cuiva. E la nivel de incepator, l-am facut in maxim o ora si doar descrie tehnologia la modul general, dar o fi bun cuiva de dus la scoala la vreo ora de informatica sau cine stie pe unde.

Prezentare AJAX.

    3 comentarii

  1. Nu te pot ajuta decat cu recomandari de lecturare, numai sa imi spui care anume te intereseaza:

    Ajax For Dummies by Steve Ph.D. Holzner
    Apress Beginning Ajax with PHP From Novice to Professional
    Ajax for Web Application Developers
    VTC – Ajax video tutorial
    Foundations of Atlas: Rapid Ajax Development with ASP.NET 2.0 by Laurence Moroney
    Joshua Eichorn, «Understanding AJAX: Using JavaScript to Create Rich Internet Applications»
    Beginning XML with DOM and Ajax: From Novice to Professional
    samd :))))))))))

      (Citează)

  2. Mersi, dar eu nu caut asa ceva, pt ca nici nu am servere sau motive sa utilizez AJAX. Am scris atunci o prezentare foarte pe scurt, am pus-o acum la dispozitia tuturor celor care ar avea nevoie de ceva asemanator.

    Multumesc pt titlurile de carti, sunt sigur ca vor fi utile celor care vor ajunge aici pe site cautand mai multe despre AJAX.

      (Citează)

  3. Merci radu ! a fost o sursa buna de inspiratie pt lucrarea mea de licenta !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus