un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Premiile TV Mania

14 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ieri nu le gaseam, azi le-am vazut in ziarul gratuit Compact care se distribuie in metrou.

Cea mai buna emisiune de stiri: Stirile ProTV
Cea mai reusita transmisiune sportiva: Dinamo Kiev-Steaua, ProTV
Cel mai bun realizator de talk-show: Robert Turcescu (Realitatea TV)
Cea mai buna emisiune de divertisment: Cronica Carcotasilor
Cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti: Dansez pentru tine
Cel mai bun serial romanesc: Lacrimi de iubire
Cea mai sexy vedeta TV: Simona Patruleasa
Cel mai sexy star TV: Mircea Radu
Cel mai reusit personaj de telenovela: Varlam (Constantin Cotimanis, Lacrimi de iubire)
Cea mai populara vedeta TV: Teo Trandafir

Deci daca e sa facem socoteala: ProTV 6 premii, Antena1 doar 2 premii, si Realitatea si Prima cate unul. Antena a castigat doar la oameni frumosi. Parerea mea e ca premiile TV Mania sunt de pomana (nu ca ar fi fost cine stie ce vreodata), aceleasi emisiuni in fiecare an, iar Cronica Carcotasilor, iar Mircea Radu, iar Teo, etc. Plus ca multe premii par inventate, de ex “cel mai reusit personaj de telenovela”… wtf?

De ce nu fac alte categorii mai interesante, care chiar sa insemne ceva: cel mai bun reporter de teren, cea mai buna transmisiune de pe teren, cea mai buna ancheta a anului, cel mai bun talkshow politic, cea mai buna transmisiune din afara tarii, din astea. Probabil pt ca la romani nu le mai pasa de profesionalism si munca bine facuta, ci doar vor sa vada cine invinge intre Patruleasa si Andreea Marin, si ce telenovela a fost mai buna.

    3 comentarii

  1. TV? are rost sa te uiti la asa ceva in Romania? nu prea.. Televiziunile dau in general ceea ce vrea majoritatea. Problema e k aceasta majoritate cam duce lipsa de neuroni.

      (Citează)

  2. Te uiti ca sa o vezi pe Simona Patrauleasa :X :) . Nu a ales prea bine tinuta si freza pentru seara aia insa stim cat de “apetisanta” este :) .Ma bucur ca le-a detronat pe asa zisele dive ( Raduleasca si Marin) pe care le-am vazut la un talk show si erau atat de ofilite de imi era rau . Patruleasa OWNZZZZ

      (Citează)

  3. patruleasa e o varza!!!! La fel de ofilita cum erau raduileasca si marin la turcescu. O umfla Antena1 aiurea…. Au si ei o curva la usa si musai o scot in fata… da nu e aia sexy nici daca se mai naste de 10 ori!!! Da trebuia si Anetna1 multumita cumva, nu?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus