un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce e la televizor de Revelion

28 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Nimic. Iata mai multe detalii:

Antena 1 prezinta o editie speciala a Ziua Judecatii, in care concurentii sau ce e pe acolo sunt toti manelisti de top. Super. Tocmai ce zicea Dan Negru acum ceva vreme ca nu mai cheama niciodata manelisti in emisiunile lui… vezi sa nu. Centrul atentiei va fi Nicolae Guta. Detalii.

ProTV incepe interesant pe la ora 17 cu cele mai tari stiri ale anului, faze amuzante, gafe, din astea, apoi stirile normale, apoi selectii din cele mai bune emisiuni ale lor din acest an (adica “Dansez pentru tine”) apoi o editie speciala “Dansez pentru tine”. Evident ca vom vedea toate vedetele ProTV zicand ceva, iar o sa apara si Esca cu intonatia aia penala, toti actorii handicapati din toate serialele lor, etc. Mai grav e ca “Ionuţ Pavăl care a dansat cu Dana Rogoz la “Dansez pentru tine” şi Sauvage, unul din membrii baletului emisiunii îşi vor demonstra calităţile demne de Europa într-un număr de streap-tease pe o melodie interpretată de Horia Brenciu şi orchestra sa.” Nu imi dau seama ce e mai grav, faptul ca doi barbati vor face “streap”-tease, ca astea sunt calitati demne de Europa, sau ca pe o melodia a lui Horia Brenciu se poate face striptease. Oh well. Parca la televizor intelesesem ca va fi si un film din ala de categoria B, cu niste femei si barbati prin niste insule tropicale, sex (ma rog, sani) si actiune proasta, le-a mai dat ProTV-ul odata, dar vad ca pe site la ei nu apare. Detalii aici.

TVR are un program cu un concurs, “Telespectatorul anului”, prezinta Crina Matei si Maruta. Multe vedete, etc. Si aici e grav: “Şi, surpriză de proporţii: primarul Adriean Videanu va cânta pentru capitala pe care o conduce!”. Detalii.

Pe Acasa vor fi premiile Grammy Latino. Pe Prima TV avem de la 22:00 Cronica Carcotasilor, editie speciala, si de la 00:00 Trasniti in NATO, editie speciala. Cat de trist. HBO da un film surpriza, ca si in ceilalti ani. Megasurpriza de Revelion scrie, nu stiu ce e. National TV transmite in direct tot ce se intampla in Piata Universitatii. Am uitat vreun canal? In concluzie daca stati acasa, mancati repede si culcati-va, ca e mai bun somnul decat alternativa de la TV.

In alte stire amuzanta, site-ul Acasa TV a depasit la vizitatori site-ul Realitatea TV. Realitatea fiind cei care se laudau cu performantele lor, cu noul site, cu audienta, etc… au fost batuti de iubitorii de telenovele. Adevarul e ca la noi in tara lumea e mai interesata de a cui fiica este Carmen Lucia si ce-a mai facut o vedeta Acasa TV, decat de lumea in care traim si ce se mai intampla in realitate. Boala mare telenovelele astea, unii (unele mai degraba) traiesc doar pt ele.

    5 comentarii

  1. Brenciu, Videanu si muzica… Ce bine ca merge prost cablul la tara, unde fac revelionul.

      (Citează)

  2. De aia de ani buni am zis pas de revelion la cutia aia mare si urata din care se strofoaca unii sa ne faca sa radem…

      (Citează)

  3. Pe an ce trece, programele tv de revelion sunt din ce in ce mai varza.

      (Citează)

  4. realitatea transmite revelion la goldenblitz cu ala de face mancare am uitat cum il cheama parca dan chisu dar nu garantez si cu teo….

      (Citează)

  5. tv? de rev? neah.. nici in timpul anului nu prea ma uit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus