un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am o tastatura infecta

21 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

8 comentarii

Tastatura asta de la servici e cea mai idioata creatie posibila a celor de la Genius. Cum naiba sa pui butoanele de Power – Sleep – WakeUp (alea mai deschise la culoare si rotunjoare din poza) deasupra sagetilor de directie si sub tastele Delete – End – Page Down? A nu stiu cate oara apas pe Power in loc de Delete, mai ales cand scriu repede si nu ma uit la tastatura, si se inchide tot calculatorul. Iar idiotul de Windows, in loc sa te intrebe daca esti sigur de inchidere, imi stinge toate programele si la revedere, shutdown. La Office abia ma intreaba daca vreau sa salvez ce lucrez, daca nu apas repede YES, il inchide oricum cu End Task. Daca scriam ceva in browser sau pe yahoo, nici o sansa sa mai salvez ceva.

La tastatura mea de acasa aceste taste sunt deasupra la Print Screen, Scroll Lock si Pause, si chiar si de acolo le-am demontat ca nu le foloseam la nimic. Nu are pe nicaieri Windows vreo optiune sa nu asculte de aceste taste de Power si Sleep? Nu va luati tastatura Genius KB-06X!

    8 comentarii

  1. pe asta o am si eu… i-am scos tastele alea 3 de tot pentru ca apasam pe ele tot timpul. exista setare sa dezactivezi power, dar pentru sleep n-am gasit. mi-a fost mult mai simplu sa fac asa :D

      (Citează)

  2. Unde e setarea? Ca stiam ca daca opresc din Control Panel alea, nu se mai inchide calculatorul normal. E drept ca aici la servici nu-mi pasa, oricum il inchid direct de la buton seara ca e rezistent…

      (Citează)

  3. Aha. Credeam ca aia e pt butonul de Power de pe carcasa, care e legat direct la placa de baza si la gestiunea ei de alimentare.

      (Citează)

  4. hahahah , si au aveam o tastatura daia la servici , cati nervi iti poti face cu ea , crede-ma te compatimesc :P

      (Citează)

  5. Ce zici de npua mea tastatura. E primita cadou.

    http://mafihotz.blogspot.com/2006/12/cadou-de-la-prieteni.html

    Nu iti dai seama cati pumni i-am dat pana acum. Uitate la taste cum is asezete :) Mai enervant nu se poate !

      (Citează)

  6. vad ce Genius asta e populara rau.. nu se stie de ce. Ca Chicony nu e alta, merge de 6 ani perfect si sunt toate tastele asezate bine.

    Aia a lui mafihotz zici ca e de casa de marcat :P

      (Citează)

  7. si eu am tastatura din asta, si dupa 1 an de documente nesalvate si injuraturi m-am invatat sa apas cu foarte mare grija pe delete. popularitatea ei cred ca se trage din faptul ca e neagra si ieftina.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus