un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Teapa cu masinile Singer

7 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Romanii sunt inventivi rau si metoda asta e un exemplu cat se poate de real. E vorba de masinile de cusut Singer, alea vechi… Metoda e urmatoarea: un anunt in ziar zice ca cineva (persoana A) cumpara masini de cusut Singer, cu o anume serie, la preturi de 25.000 pana la 50.000 de euro! Whoa! Masina abia face cateva milioane, asa ca cei care au una considera ca a dat norocul peste ei. Si suna la respectivul numar, vorbesc cu persoana A care le spune ca vrea masina, dar numai in tandem cu o masina pereche, cu seria cutare… Si tot acel om iti arata pe cineva (persoana B) care vinde o astfel de masina, tu trebuie sa o cumperi pe aia si apoi el ti le ia pe amandoua si iti da euro “fara numar”. Tu suni persoana B, aceasta accepta sa-ti vanda masina pt o suma marisoara (40 de milioane se zice in stire). Tu accepti, ca urmeaza sa iei 40.000 de euro dupa aia de la A. Te intalnesti cu B, ii dai 40 de milioane, iti da masina, il suni pe A, acesta nu mai raspunde niciodata si tocmai ai dat 40 de milioane pe o masina care nu face decat vreo 2-3 maxim, poate mai putin. Teapa! Stirea aici.

Culmea e ca am dat acum pe Google un “cumpar masini cusut singer” si priviti rezultate:

cumpar masina de cusut din gama singer pentru colectie cu seriile y; i, rog seriozitate, ofer 25-35000 E, tel 0741921185.

O fi din aur de ofera 35.000 de euro pe ea…

Am si eu o masina ca aia din poza in casa, dar nu stiu ce serie e. Daca o vrea cineva, o vand pt 30.000 de euro.

    1 comentariu

  1. sunt unele masini singer care au in componenta lor o piesa de platina. au fost folosite ca o metoda de camuflare a acestui material in nus ce razboi de catre germani.din cate stiam eu masinile care chiar au avut in componenta piesa respectiva s-au vandut deja si intradevar pe sume cuprinse intre 30.000$ si 40.000$

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus