un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Ploaie sau ninsoare?

3 Noi 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Acum ca a inceput si sa ninga in Bucuresti, ma intreb ce e mai bine? Sa ninga sau sa ploua? Ploaia are diverse avantaje, de ex spala masina, spala drumurile, face aerul mai curat, etc. E rau ca sunt balti si pentru cei care au citit prea mult Bacovia, creste riscul de sinucidere. Ninsoarea are si ea avantaje: e totul alb si frumos, se joaca micutii in fata blocului, nu mai sunt balti ci e zapada pufoasa peste tot. Partea rea e cand vrei sa mergi cu masina, se circula mai nasol. Si cand racai geamul dimineata. Si cand isi plimba toti cainii si nu strang dupa ei in strada (ce conteaza ca legea te obliga?) si le observi imediat “depunerile” pe albul zapezii… Si ca pana la urma zapada se topeste si se face mocirla din aia si tărmoacă si zici ca esti in mlastina…

Personal prefer ninsoarea, pt ca nu e senzatia aia de ud totusi. Prefer sa-mi pice un fulg de nea in cap, decat un picaturoi de apa. Eu nu merg cu umbrela, ci am un soi de impermeabil. Sunt inalt cat sa ajung exact la inaltimea la care ceilalti de pe strada tin umbrelele, si in ochi imi intra toate. Si cum eu nu am umbrela care sa functioneze precum un “force-field” in jurul meu, facandu-i pe altii sa o ocoleasca, mereu trebuie sa ma feresc eu pe strada de umbrelele altora. Ma seaca asta. Merg prin aglomeratie si mereu dau capul in jos si spre dreapta! spre stanga! de parca ar arunca cineva cu pietre in mine si ma feresc (dodging skill +2). Alora de au umbrele le e greu sa le ridice un pic sau sa aiba si ei grija cum merg cu ele…

Ce va place?
Sa ninga afara
Sa ploua afara
Free polls from Pollhost.com

  2 comentarii

 1. Am votat cu ploaia.. Cand ninge e prea frig. Prefer sa fiu uda decat inghetata.

    (Citează)

 2. Am ales ninsoare ptr ca in momentul de fata prefer sa ninga (desi stiu ce ma paste…) si vreau sa beau o cana de vin fiert si sa ma uit prin geam la ninsoare si oamenii de pe strada.

  Imi place si cand ploua dar mai ales vara. Vreau sa ploua sau sa ninga nu sa fie o vreme indecisa si naspa (eventual cu tarmoaca pe jos si masini care te stropesc)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus