un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ford S-Max este masina anului 2007

13 Nov 2006  ·

AUTO  ·

Spune-ți părerea

Juriul Car of the Year 2007, format din 55 de redactori de la reviste auto din 22 de tari europene, a ales modelul Ford S-Max drept masina anului 2007 in Europa. Pe locul 2, la putine puncte, a fost Opel Corsa, si apoi Citroen Picasso. Alte finaliste au fost: Fiat Grande Punto, Honda Civic, Peugeot 207, Skoda Roomster si Volvo C30. Se pare ca anul acesta jurnalistii au preferat monovolumele.

Evident ca aceste alegeri se fac si pe baza pretului si utilitatii, altfel Maybach sau Rolls-Royce ar iesi mereu masina anului. Detalii despre fiecare masina pe Automarket.

In Romania S-Max nu pare a fi disponibil inca, Romcar are doar un site de prezentare, dar preturile nu apar, iar B.D.T. are un site care nu merge pe Firefox, rugandu-ne sa folosim Internet Explorer. Si cand folosesc IE 7 acelasi mesaj apare. Dupa aia se mira ca-ti faci impresia gresita despre ei din start, pai daca le e lene sa faca site-ul cum trebuie, ce sa mai ceri de la masini?

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus