un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un biciclist scapa de Politie pe autostrada

8 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Uitati-va la filmul de mai jos! Un biciclist alergat de politie pe autostrada reuseste sa scape de urmarirea celor doua masini de politie, ba chiar strica una din ele in cursa sa. Incredibil filmul.

OK, de fapt e fake. Urmarirea si filmarea sunt reale, dar de fapt prima masina este urmarita de a doua, doar aceea fiind de politie. Biciclistul a fost adaugat pe calculator probabil, de firma Specialized Movies, ca reclama la o bicicleta super smechera. Oricum, smechera ideea si o reclama ingenioasa.

  1 comentariu

 1. hihihihi. sa crapi de ras nu alta.sistemul reclama care te face sa razi vinde e excelent. thumbs up!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus