un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Top companii pt care sa lucrezi in RO

7 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Primele 10 pozitii din topul 100 scos de Capital zilele astea. S-au punctat respectul pt angajat si posibilitatea de dezvoltare personala, si nu neaparat salariul mare. Sondaj facut pe 3700 de angajati in posturi bune.

1. Energi-co Holding: 951 puncte;
2. TotalSoft: 903 puncte;
3. Romcar: 861 puncte;
4. La Mama: 859 puncte;
5. Dumagas Transport: 858 puncte;
6. KPMG Romania: 844 puncte;
7. Altassib: 842 puncte;
8. Dedeman: 824 puncte;
9. Ogilvy Group Romania: 822 puncte;
10. Martelli Europe: 808 puncte.

De pe Capital.

  2 comentarii

 1. “La mama”? No kidding!!!

    (Citează)

 2. Nu cred ca e prea relevant, ptobabil ca s-au pompat bani multi sa apara firmele astea in top 10 . Sa fim seriosi ,ca ce poti sa promovezi in cadrul firmei “La mama” de la maturator la debarasator sau chelner ? Din astea 10 am auzit doar de vre-o 4 .Pun pariu ca sunt firme mult mai bune cu un program de avansare mult mai bun . Cred ca s-au dat bani pentru ca topul sa arate asa
  Firme care ar fi trebuit sa apara acolo dupa parerea mea :
  Oracle , Hp , Erast & Young , si altele

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus