un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sun Piaza, un nou mall

18 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Inca un mall apare in Bucuresti, nu e o surpriza, erau multe anuntate. Surpriza este locatia. Piata BIG Berceni. Si faptul ca va fi cu un hypermarket Cora atasat, ceea ce e foarte bine. Va fi gata in 2008 primavara zic ei. Detalii aici. Cel mai mare mall din Romania…

Totusi, cum sa se cheme Sun Piaza? Nu Plaza? E piata? Si la ce aglomeratie era in zona si in intersectia aia, sa vezi acum ce va fi…

  2 comentarii

 1. Pana in 2008 mai e mult , vad ca apare unu la intersectia cala rahovei cu trafic greu , Lyberty Mall . A fost ruina vre-o 2-3 ani , insa vad ca acum s-au apucat sa demoleze ce nu e bun si sa il faca , dar probabil ca si asta tot prin 2008 v-a fi gata in ritmul in care lucreaza . Ar fii util un Cora prin zona asta (Eroii rev , berceni,) ca citymal cu Primavara lui e praf si Careffour e cam departe , ca s anu mai spun de Cora :-s . Asteptam cu nerabdare sau nu :)) .

    (Citează)

 2. dap asteptam un “mol” si in Berceni. :P Poate asa dispare tigania de prin zona respectiva… (he he he… si dispar si comerciantii mai “tuciurii” din Alea Castanilor)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus