un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diverse #6

6 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Update: am uitat o faza. Eram zilele trecute la ASE si stateam pe un scaun, asteptam sa iasa cineva de la ore. Vine un chinez la mine (asiatic, ca sa ma exprim corect). Dialog:

Chinezul (in romana stricata rau): nu te zupara la mine, unde ma pot inzcriu la facultate?
Eu (clar, rar): nu stiu, nu sunt la ASE, doar astept pe cineva aici.
Chinezul: bine, dar unde ma pot inzcriu la facultate?

:|

Macar daca zicea ce facultate, ca vreo doua secretariate stiu si eu pe unde sunt…
———-
Azi am mancat regeste de dimineata. Se vede ca ieri am fost la Cora si am luat si niste bunatati mai rare. Am stat enorm la coada. Dupa parerea mea, intr-un magazin normal, de cartier, daca stai la coada mai mult decat iti ia sa iei produsele din raft si sa le pui in cos, e grav. Iar in Cora daca stai 2 ore la cumparaturi si apoi 30 de minute la coada, tot grav e. Culmea e ca mergeau toate cele 80 de case, dar nu stiu ce le venise la toti ca joi seara sa isi faca acolo cumparaturile (probabil au aflat ca vin eu si au zis sa ma vada, sa ceara un autograf, ceva). Cum sa stau o ora in picioare langa carucior nu e ceva care sa-mi placa (mai ales ca privitul pe ascuns in carucioarele din jur, ca sa vezi ce-a cumparat fiecare, dureaza maxim 10 minute), m-am gandit la un sistem nou si va sfatuiesc sa-l aplicati si voi de acum la cozile imense: luati din magazin de la articole auto sau camping un scaun din ala portabil rabatabil micut, si cand e coada la casa, il scoateti din carucior si stati pe el. La casa ii ziceti casierei ca nu-l mai doriti si il lasati acolo, pt ca nu e nici o problema.
——–
A aparut mareata carte “Viata lui Irinel Columbeanu“. Cica o sa faca si turneu de lansare, etc, poate vinde si drepturile pt film candva. Ma intreb cat costa si cine ar cumpara-o. Oricum, cartea nu zice nimic de Anna Lesko si Romanita Iovan, cu care Irinel a fost cuplat ani in sir inainte de Monica (de fapt cred ca Monica era la gradinita, pt ca Irinel a fost vreo 8 ani cu Romanita si vreo 6 cu Anna Lesko daca nu ma insel…), evident din cauza actualei neveste. In schimb cartea se pare ca povesteste ce mare cuceritor era Irinel in tinerete, si cum agata fete, de la varste precoce (el, nu numai ele). Cam ciudat, avand in vedere ca Madalin Voicu isi amintea intr-un interviu recent ca Irinel era cam pampalau in copilarie, si nu vorbea mai deloc, iar tatal sau se ruga de Voicu si de grupul lui de prieteni sa-l ia si pe Irinel cu ei la distractie. Pana la urma nu mai conteaza, pt ca dupa multi ani Irinel e in Rolls-Royce cu o nevasta de nici 20 de ani, iar ceilalti nu…
———
A aparut si o carte care sa-mi placa, si anume cartea lui Jamie Oliver, “La masa cu Jaime“. Este vorba de bucatarul ala englez tanar si blond, de transmite si TVR 2 emisiunile lui, si mereu prepara niste chestii de te lasa cu gura cascata. Tipul e milionar din cate am inteles, pt ca emisiunile si cartea au avut succes foarte mare in Anglia, si-a deschis un restaurant care si ala a avut succes mare, ultima oara cand am vazut o emisiune il angajase chiar guvernul englez ca sa conceapa o alimentatie cat mai sanatoasa in scolile din mareata insula. Pacat ca e 550.000 la noi.
———
Trackerul Nimda si-a schimbat look-ul. Dupa 3 secunde de privit deja mi se zbatea un ochi, au plecat de la albastrul linistit care era inainte si au ajuns la fundal negru si bare portocalii, plus text alb stralucitor. Crima. Update: si-au schimbat in ceva mai uman acum.
———
Evident ca s-a stricat vremea exact inainte de un mare gratar programat pt sambata asta, dar nu conteaza, sunt sigur ca va fi excelent si ne vom simti toti de acolo foarte bine oricum. La multi ani, Mihai!
———
Mi s-a afisat orarul la masterat. Timp de 2 saptamani fac aceeasi materie in fiecare zi, de la 18 la 21, si apoi dau examen si incep alta materie si tot asa. Super :|

    4 comentarii

  1. Cartea lui Jamie Oliver, in original Jamie’s Dinners chiar mi-ar placea sa o am, imi amintesc ca imi placea emisiunea si pare a fi genul ed om care explica bine retele si nici nu face chestii prea complicate. Poate as pune in practica cate ceva.

    In ceea ce priveste masterul… ce te plangi? In loc sa ai o sesiune cu 7 examene, dai un examen la doua saptamani si inveti doar cate o materie, poate, poate o aprofundezi cat de cat. Mi se pare un program f lejer.

      (Citează)

  2. Pentru mine sesiunea a fost mereu o mare vacanta, ma trezeam la 10, stateam pe net, ma jucam, de la 16 la 19 invatam ceva cu vreo 3 zile inainte de examen… Prefer oricand o luna de astfel de relaxare, stiind ca pana in sesiune nu trebuie sa fac nimic pt scoala, decat din 2 in 2 saptamani sa fie cate un examen.

      (Citează)

  3. “Irinel e in Rolls-Royce cu o nevasta de nici 20 de ani, iar ceilalti nu”

    … deci asta e masura succesului :)

      (Citează)

  4. Marius Muscalu

    06/10/2006 la 1:10 PM

    scumpa cartea, scumpa… :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus