un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Amazon vine si in Bucuresti

30 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Iata si o veste buna. Compania Amazon deschide un al doilea centru in Romania, dupa cel din Iasi. Acum in Bucuresti, unde va angaja 600 de specialisti, zic ei. Daca asta va insemna cumparaturi mai usoare pe net, foarte bine. Daca Amazon intra si la noi in tara cu intreaga gama de produse, nu prea vad bine magazinele online autohtone, in primul rand pt ca Amazon va putea sa ofere aceleasi produse ca si aceste magazine, plus tot ce au pe site-ul lor mare.

    3 comentarii

  1. Cel mai probabil tot nu se va putea cumpara de la ei din Romania orice produs , in Iasi au construit o cladire de 4 etaje … care e mare cat un bloc(tot de atatea etaje) cu 2 scari si asta in 2 luni :)

      (Citează)

  2. Ala e pt Software Development, adica doar programare si intretinere fac acolo, cam ca si Oracle Romania. Si in Bucuresti la fel vor sa faca. Daca tot le place tara, macar sa putem si cumpara de la ei…

      (Citează)

  3. pai stiu ca e doar developement … cladirea e strategic plasata :)) foarte aproape de facultatea de automatica si calculatoare din cadru universitatii tehnice din Iasi

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus