un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vioara lu’ peste

28 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Am vazut acum cred ca la Antena 1 un reportaj de-a dreptul incredibil. A venit Edvin Marton in Romania, a adus cu el vioara Stradivarius pe care i-a daruit-o Banca Elvetiei, si care valoreaza 4 milioane de dolari. Bravo lui, desi fan al muzicii de vioara, nu-mi place ce canta asta asa ca nu-mi pasa.

Ce e incredibil este modul in care vioara este pazita de BGS. De la aeroport la hotel sau unde naiba, a fost excortata de masini de teren (Hummer-urile H1 pe care le are BGS), cateva autoturisme, 2 motociclete si 4 ATV-uri. WTF? Toate astea pt vioara, evident. Traseul a fost secret, au fost vreo 50 de oameni in convoi impartiti in masinile astea, acum cateva zile am citit intr-un ziar ca poarta si arme pt a impusca un eventual hot. E un lemn, ce ma-sa. Pretios, unic, dar tot un lemn. La reportaj in fata usii camerei in care era vioara, stateau 3 “dulapuri” de la BGS, 2×2 metri si “grosi” de inca un metru pareau, fete impietrite, amenintatori rau. Paznici peste tot, din aia cu veste antiglont cu multe buzunarase (pt grenade, probabil), aparatoare de antebrat. A innebunit lupul. Mai degraba cred ca BGS a facut pe gratis toate asta, doar pt reclama in plus.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus