un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Top 100 Most Powerful Women

1 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Evident nu e vorba de femei ce pot ridica un elefant, ci de femei in posturi cheie de conducere sau decizie. Topul este facut de Forbes, se gaseste la adresa aceasta si trebuie sa faceti click pe Sort by rank ca sa va arate lista. Pe primele 3 locuri, Angela Merkel, cancelarul Germaniei, Condoleezza Rice, secretar de stat american, si Wu Yi, femeie vicepremier in China. Si apoi incepe lista de companii si femei care le conduc, de exemplu femei care au posturi importante la Pepsi, Xerox, Citigroup, banci, investitii, mass-media, si din cand in cand mai apare cate o femeie care e presedinta unei tari, sau prim-ministru sau ceva important.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus