un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steaua – Olympique

27 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Frumos meci. A jucat bine Steaua, iar scorul a aratat doar diferenta de valoare intre jucatorii celor doua echipa. Pai cand de Juninho se teme orice aparare si il lauda orice antrenor, ce sa te astepti? Golul 1 tot de la lovitura lui libera a plecat, la golul 2 el a batut cornerul iar Tiago a dat gol desi avea 6 stelisti in jur, la golul 3 tot Juninho a dat pasa cu calcaiul.

Mie mi s-a parut ca Lyon nu s-a zbatut sa castige. Dar ca orice echipa mare a Europei, cum au vazut greseala, cum au speculat-o si n-au iertat nimic. Controlau bine mingea iar noi nu, cum a zis si Becali, nici 100 de ani daca tinea meciul, nu dadeam gol. Dar nu e asta nici o problema, putini pot sa bata Lyon-ul in competitia asta.

Pacat de Carlos ca a facut iar o prostie. Cred ca Steaua are nevoie de un portar sigur, calm, si cu experienta. Pacat ca tocmai anul asta nu il are. Frumos din partea spectatorilor ca au aplaudat golul 3 si ca s-au comportat bine. Stadionul si organizarea a fost la inaltimea competitiei. Lyon prin declaratii ne-a facut sa credem ca se asteapta la un meci greu si ca respecta adversarul, si e bine ca n-au venit cu o atitudine de genul “pe astia ii batem la orice ora”.

In continuare nu-i inteleg pe cei care zic “eu n-as zice ca tin cu Steaua acum”. Pai de ce? Se astepta cineva sa castigam? Cu cine sa tii, cu Dinamo care a luat 3 goluri de la grecii aia de nici nu aveau tribune pe stadion, si scaune doar pe o parte? Cu Rapid care pica spre coada clasamentului cu prima ocazie cand il apuca pe Moldovan salele, pt ca doar el da goluri salvatoare? Plus ca tocmai asta inseamna sa fii suporter, sa fii alaturi de echipa si atunci cand trece prin momente grele, nu sa nu mai zici nimic de ei atunci (nu ca as fi eu suporter, ma mai uit la meciurile astea tari, dar cu fotbalul n-am treaba, ci cu Formula 1 si McLaren).

Nu pot sa nu ma intreb, daca Lyon “ruleaza” asa de bine in Europa, bate pe Steaua, pe Real, defileaza prin campionatul lor… cum o fi sa joci cu o super-echipa? Pt ca Lyon, desi foarte tare, nu a ajuns in fazele inaintate ale Champions League niciodata. Cum o fi sa joci impotriva Barcelonei, impotriva lui Milan, Chelsea, Real din vremurile lui bune… Daca astia de obicei bat pe Lyon, cu noi ce-ar face?

    4 comentarii

  1. “Cu cine sa tii, cu Dinamo care a luat 3 goluri de la grecii aia de nici nu aveau tribune pe stadion, si scaune doar pe o parte? Cu Rapid care pica spre coada clasamentului cu prima ocazie cand il apuca pe Moldovan salele, pt ca doar el da goluri salvatoare? Plus ca tocmai asta inseamna sa fii suporter, sa fii alaturi de echipa si atunci cand trece prin momente grele”… SI ATUNCI DE CE NU AM TINE CU DINAMO SAU CU RAPID???

      (Citează)

  2. Ar trebui sa tina lumea cu echipa cu care a tinut mereu, indiferent daca tocmai au castigat sau tocmai au pierdut. Eu nu inteleg afirmatii de genul “dupa 0-3 cu Lyon eu n-ar trebui sa mai zici ca tii cu Steaua”… daca esti suporter al echipei X trebuie sa zici ca tii cu X indiferent daca tocmai au pierdut. In cazul Steaua, cu atat mai mult nu inteleg afirmatia, avand in vedere ca desi au pierdut, au pierdut in fata lui Lyon.

    Si in F1 era la fel, Ferrari avea o gramada de suporteri doar pt ca avea multe curse castigate… eu tin cu McLaren din 91 si deci n-au mai castigat nimic de ani buni, tot cu ei tin si nu mi-e rusine sa zic asta.

      (Citează)

  3. asta spuneam si eu… insa din postul tau am inteles ceva de genul “de ce sa tii cu dinamo sau cu rapid, care nu mai au rezultate…?”

      (Citează)

  4. Probabil ca m-am exprimat gresit… Dinamo si Rapid erau doar exemple de o discutie auzita undeva, se poate aplica ideea la orice sport. Vroiam doar sa spun ca un suporter adevarat e alaturi de echipa si la rau, nu doar cand castiga sa te lauzi cu ea si sa te bati cu pumnul in piept…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus