un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cristina Rus in Playboy

24 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Nu va excitati mai mult decat e nevoie, inca nu se stie cand va aparea. Cert e ca dintr-o stire de pe Antena 3 am aflat ca s-a decis sa apara in Playboy, asa cum si Andreea Banica a facut candva. Foame mare de mediatizare, pt ca succesul din cariera solo se lasa greu gasit. Punem pariu ca si dupa ce apare in Playboy, tot nu va creste numarul de fani sau profitul din muzica? Si pun pariu si ca va fi un pictorial din ala cuminte rau, in care abia la a 5-a poza din totalul de 7 vezi un san…

Update 29 sept: cica nu mai apare deloc. Citez din Gardianul:

Chiar daca se zvonea ca artista ar fi acceptat propunerea de a reliza un pictorial pentru revista Playboy, ea spune raspicat ca „Nu intentionez sa pozez nud. Nu-mi doresc sa fiu in centrul atentiei in urma publicarii unor astfel de fotografii”, a precizat Cristina Rus.

Pai doar prin poze se mai poate ajunge in centrul atentiei, din pacate, cu muzica mai greu la ea.

  1 comentariu

 1. Moama , abia astept :X. sa apara .O asteptam si pe Patruleasa in Playboy.:D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus