un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concursul foto Hotnews strikes back

20 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Update 25 sept: fotografiile castigatoare aici.

Ziceam mai demult de un concurs foto Hotnews intitulat Turist in Romania. S-a ajuns la ultima etapa, din cele cateva mii de fotografii s-au ales 101 fotografii. Dintre acestea se vor alege cele mai bune in urmatoarele zile. M-am uitat si eu pe cele 101 si dupa parerea mea, vreo 50% din ele nu au ce cauta in aceasta etapa a competitiei. M-am uitat si eu pe fotografii si am ales cateva care imi plac foarte mult (click pt varianta mare pe Hotnews):

Am mers in principal pe ideea de turism si frumusetea patriei. Nu mi-a placut nici una care incearca sa arate noul si vechiul in romania, de ex o caruta langa un Audi, o cocioaba langa o vila, etc. Unele fotografii de natura erau “stricate” de aparitia unor elemente industriale… asa o fi Romania, ca doar la noi s-a construit termocentrala cu furnale din alea mari langa Gradina Botanica, dar in fotografii ma deranjau la ochi. Exceptie notabila este cea de mai sus, cu catedrala vazuta intr-un bloc de sticla, aia mi se pare foarte buna. Sunt unele interesante cu oameni in diverse impostaze, dar eu n-am selectat decat una.

Ca tot veni vorba de fotografii, VoodooEye, un user de pe Linkmania care mi-a dat mereu sfaturi bune in forumul de Fotografie, are si blog pe care pune poze. Blogspot nu este cel mai potrivit pt o astfel de chestie, in principal deoarece template-urile sunt cam inguste si pagina are o limitare de 1 MB maxim parca, dar nu asta conteaza, ci fotografiile care sunt interesante.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus