un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Circulatia oprita pt Sumitul Francofoniei

15 Sep 2006  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

3 comentarii

Vorba unui prieten, la noi si fara summit e circulatia blocata… Si cum dupa ce stai o ora pe Magheru in trafic, nimic nu este mai enervant decat sa vina o coloana oficiala sa te oblige sa te dai la o parte, ca sa ajunga aia in puf si racoare la intalnirea de gradul III, politia a hotarat interzicerea circulatiei in acele zile. In unele zone doar, evident. Ca sa nu se rascoale lumea, au dat liber la aproape toti bugetarii, inclusiv scoli si licee. 3 zile de vacanta pt micuti. Totul in speranta ca va fi traficul mai redus.

Strazile care vor fi blocate sunt mentionate in acest articol pe Hotnews. Se inchid printre altele Kiseleff si Calea Victoriei de la Piata Victoriei pana la Piata Unirii la tribunal acolo. Plus diverse alte restrictii, plus simulare pe 23 septembrie parca. Soferii sa citeasca acel link.

  3 comentarii

 1. Am vorbit astazi cu un prieten in vizita in Ro, dupa 7 ani de San Francisco.

  Spre umirea mea, m-a intrebat de ce ne plangem de trafic, ca lui i se pare super ok!!

  Info: e de o saptamana in Bucuresti, a inchiriat masina si a circulat in timpul zilei.

    (Citează)

 2. Absolut, la noi e mult mai bine decat in alte metropole precum cele americane, unde lumea lasa masina la marginea orasului si ia metroul ca sa ajunga in centru. Dar la noi traficul nu este aglomerat pt ca sunt multe masini, ci pt ca sunt strazile inguste si toti parcheaza pe trotuare sau pe strada (la straini nu vei gasi masini parcate pe trotuar, nicaieri – la noi nu poti merge fara sa te lipesti de peretele cladirilor din cauza masinilor parcate), plus dezordine mare. Adica sunt chestii care se pot repara cu un pic de lege si ordine… cand vom ajunge sa avem milioane de autoturisme in oras… asta e, blocaje de genul ala nu ai cum sa le rezolvi decat luand elicopterul.

    (Citează)

 3. Ooooooo da merge pe jos 3 statii pana lka servici , ce bine :((((((. Ca deh se inchide Dr Staicovici ….

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus