un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Albania – Romania

6 Sep 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Ce ne frecam atat cu meciul asta? ProTV il prezinta de parca ar fi meciul anului. Ne facem griji, vedem interviuri despre cum nu trebuie sa-i neglijam, ca sunt o echipa tare, ca nici un meci nu trebuie neglijat, ca trebuie sa fim atenti cu albanezii. Frate, e Albania! Pe astia trebuie sa-i batem si in 5 oameni. Ce naiba! Eu cred ca toate interviurile astea cu “va fi un meci greu, pot fi surprize, sa nu subestimam adversarul” sunt doar portite de scapare, in caz ca ne bat aia sau facem egal, sa poate zice jucatorii “v-am zis dinainte ca vor fi un adversar greu de trecut si iata ca asa a fost”. Pai daca nu-i batem pe astia, sa se lase de fotbal toata echipa noastra. Si asa cu Bulgaria a fost mai mare rusinea, abia au jucat aia si tot 2-2 s-a terminat.

Iar stirile sportive traiesc acest moment de parca ar fi “the second coming”. Vedem reportaje de 20 de minute cum Mutu nu a stiut care e autocarul echipei (il vedem pe Mutu plimbandu-se pe langa un autocar si intrebandu-se retoric “asta e mah?”), iar Ganea are grija de reporteri, pentru ca i-a zis unuia “vezi ca te impiedici de cablu”. Cui ii pasa? Apoi Piturca la antrenament “nu a mai sutat de la 11m pt Lobont, ba chiar a avut probleme sa se ridice de jos (statea omul asezat pe minge) si a avut nevoie de ajutor” ne zice Raluca Arvat cu patos, care intre timp (adica de cand am scris postul ala ca e grasa rau) a mai slabit vad (nu din cauza mea, dar nu prea am mai vazut-o de atunci), dar are o coafura de zici ca e blair witch project reloaded. OMFG cine vrea sa vada la stiri ca Piturca a glumit cu un jucator si i-a zis sa-l ridice de unde statea in fund?!? Meciul cu Albania nici n-ar trebui sa fie la televizor, eventual doar o stire scurta a doua zi care sa zica “asa cum era normal, Romania a batut Albania cu 5-0”.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus