un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Internetics mi se pare o mare teapa

6 Aug 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

“Marele” eveniment Internetics a ajuns la editia din 2006. E vorba de dat niste premii la site-uri, bloguri, advertising, portaluri, etc. Dar inscrierea costa o gramada. Ce rost are? Iata taxele mai jos:

Taxe de participare

A.1. Site-uri – 150 RON + TVA
A.2. Advertising online – 100 RON + TVA
A.3. Campanii interactive – 150 RON + TVA
B.1. Site-uri – 150 RON + TVA
B.2. Portaluri – 150 RON + TVA
B.3. Blog-uri – 50 RON + TVA
C.1. Visual Design – 50 RON + TVA
C.2. Best Use of – inscriere gratuita.

Nota: Este obligatoriu ca lucrarile inscrise in categoria C.2. Best use of sa fie inscrise in categoria C.1. Visual Design.

600.000 un blog! Pai ce ma-sa, de ce sa nu facem bani fara nici un efort? Nu ma gandeam sa-l inscriu pe al meu, ca in fond e un template la care am modificat 3 culori si doua imagini. Dar de ce sa ceri bani? E clar ca se vor inscrie 3 bloguri, si deci castigatorul nu va conta oricum, din lipsa de participanti… Iar la celelalte categorii, sunt taxe destul de mari. Sunt destui webdesigneri talentati care au facut si ei un site marfa pt cineva, un asemenea eveniment ar trebui sa-i sprijine si sa le faca un fel de publicitate, ca sunt la inceput si ei, nu sa le ceara bani.

In alta ordine de idei, acum imi pare rau ca nu m-am gandit eu la asta. Internetics asta e genul de afacere in care nu bagi bani decat sa tii un site si sa inviti 3 pampalai sa faca juriu, le dai o apa minerala si un fursec, dar castigi o gramada de bani de la cei care se inscriu. Ei nu fac nici un efort, doar iau bani. Ca si PGL-ul de altfel, cu concursurile de jocuri. Cea mai buna afacere, sa fii primul care se trezeste cu ideea unui catalog sau concurs sau ceva asa, si sa-ti dea altii bani doar ca sa ii pui si pe ei in lista. Mai multi bani pe degeaba nu iei decat daca iti faci cazinou probabil…

    1 comentariu

  1. Pe mine personal ma deranjeaza ca de ani de zile vad astfel de chestii in diverse domenii ale vietii cotidiene si niciodata nu sant facute de mine:P – Mi-ar prinde bine si mie niste bani nemunciti, dar ceva ma opreste tot timpul …. Defect genetic, presupun.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus