un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Convorbire telefonica op Astral – client

19 Jun 2006  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Mi l-a dat cineva mai demult si am uitat de fisier pana azi, dar mi-a adus aminte L!nux de el. Nu l-am mai vazut pe net asa ca l-am pus aici. Este o conversatie telefonica inregistrata intre un operator de la suportul tehnic Astral, cu o clienta nemultumita ca nu ii merge netul. E geniala convorbirea, mai ales spre sfarsit cand deja clacheaza aia si tipa si face ca toti dracii. Am ras mai mult la asta decat la orice reclama la erdeesh sau cum se scrie.

Click aici pentru fisierul .mp3 (6 MB, 3 minute si ceva, recomand Save Target As daca nu aveti banda mare sa-l ascultati prin streaming)..

    4 comentarii

  1. he he

    geniala faza , oare cine o fi iregistrat faza asta si a facut-o publica ?

    Cat de distrusa poate sa fie tipa aia .

      (Citează)

  2. radu , mie un imi merge linkul ala de acolo , tie iti merge ?

      (Citează)

  3. A fost picat Evonet ieri si azi pana la pranz, acum merge. Fac orice pt un domeniu pe RDS undeva sa pot pune poze si din astea :P

      (Citează)

  4. linkmania :P za lital D batan :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus