un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Scapati de reclama din Yahoo Messenger

2 May 2006  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Daca ati instalat versiunea de Yahoo Messenger 7.5 (care pare a fi finala, nu vad pe nicaieri scris beta, desi n-am vazut nici opusul pe nicaieri), poate observati ca apare o reclama sub lista de contacts. E reclama doar la servicii Yahoo, in special Phone In si Phone Out, dar e enervanta pt ca e viu colorata si se tot agita pe acolo si pe mine ma enerveaza sa tot traga yahoo de pe serverul lor reclame. Asa ca am gasit un hack care elimina acea reclama, de fapt ii impiedica afisarea, apare in schimb un loc alb acolo. Mult mai bine si mai putin deranjant pt cei care erau enervati de animatia de acolo.
Hack-ul este la
adresa aceasta, dati Download, inchideti Messenger, rulati programelul ala si aia e. Eu am facut asta, n-am observat sa influenteze in alt mod functionarea Messengerului. S-ar putea sa elimine chiar si reclamele care apar cand se utilizeaza webcam-ul si camerele de chat yahoo, n-am testat. Scrie acolo ca e pt versiunea 7.0, dar merge si pe 7.5, l-au folosit si altii.

Mai jos si o poza mica, reclama introdusa este aceea verde, dar sunt si altele mai viu colorate, se schimba destul de des.

Inainte si dupa Free Image Hosting at www.ImageShack.us

  9 comentarii

 1. Tocmai mi-am reinstalat messengerul şi trebuie să spun că nu-mi place deloc cum arată noua versiune.Cred că voi căuta varianta veche a programului…
  chiar şi fără reclama respectivă,mi se pare deranjat look-ul.

    (Citează)

 2. scoateti reclama intreaga cu un reg ce-l gasiti aici: http://ratsoid.net/download/misc/YM_7_No_Ads_Final.rar

    (Citează)

 3. pe mine ma enerveaza spatiul alocat reclamei, dupa ce te obijnuiesti fara el si iti schimbi versiunea(pe 7.5) e penal de tot

    (Citează)

 4. M-am uitat pe acel registry, face acelasi lucru ca si progamelul indicat de mine, doar ca al meu vad a lasa adresa doar de la First Login Beacon si Tutorials, pe restul le schimba in c:\blank.htm. Nici unul nu scoate insa spatiul acela, dar na, ma indoiesc ca se poate face asta oricum.

    (Citează)

 5. nu stiu cum e la tine Radu, dar la mine patch-ul indicat de rats scoate reclama de tot (poza)

    (Citează)

 6. Marius Muscalu

  12/05/2006 la 1:28 PM

  :) multumesc ! chiar ma enerva reclama dar sunt prea lenes sa caut pe net asa ceva…

    (Citează)

 7. chiar vb acum 2 zile cu o colega daca s-ar putea scoate reclama aia enervanta…ty ty >:)

    (Citează)

 8. Se pare ca la 8.0 nu mAI MERGE!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus