un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclama la Romania si Ursus

20 May 2006  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

2 iunie: deoarece multa lume vine aici pt reclama, am pus-o si la download pe un cont de-al meu (sper sa nu fie probleme, are cam 90% uptime, chiar mai mult).
Click aici pentru download.
—————-
Ziceam ca nu pun pe blog filmulete amuzante sau din astea, dar uite ca nu ma pot abtine. Am primit de la un prieten linkul asta, este un clip care te face sa te simti mandru ca esti roman, se termina cu o reclama la bere, dar merita vazut.

    8 comentarii

  1. Pur si simplu superba.
    Pacat ca nu stim sa ne punem in evidenta valorile…

      (Citează)

  2. Cine urmareste clipul si nu se simte nitzel mai mandru…atunci sigur e ungur!

      (Citează)

  3. Nu mai merge link-ul! As vrea un alt link valid ca sa-l dau la straini sa mai invete despre Romania.

      (Citează)

  4. Gata l-am actualizat si l-am facut sa ruleze chiar in pagina. De unde e hostat acum nu-l mai scoate nimeni. Poti sa le dai linkul http://nwradu.blogspot.com/2006/05/reclama-la-romania-si-ursus.html sau le zici de blog si gasesc ei clipul…

      (Citează)

  5. interesant filmuletul..c mai..a crescut inima-n mine knd l-am vazut..in fine..de ar stii ceilalti c valori are Romania..eu sunt mandra d tara mea si asta e cel mai important

      (Citează)

  6. Eh, e discutabil. Orice tara are ceva cu care sa se laude. De ex ca multi romani muncesc la Microsoft, totusi doar muncesc acolo. Unde noi avem un inventator, alte tari au 300, unde noi am descoperit avionul cu reactie, alte tari l-au si construit. Ne mandrim cu castelul Bran, dar alte tari au sute de castele… Filmul despre Romania are 5 minute, oare cat ar avea unul despre alte tari europene?

      (Citează)

  7. FELICITARI!!! k ai pus filmuletzu in format avi.. am stat o nopate intreaga sa-l caut..importante ca pana la urma a rulat in Polonia in fata a peste 300 de tineri din toooooata lumea..shi a fost a blast!!! :D..so..mersi k lai pus si k lam putut downloada!!!

      (Citează)

  8. von, eu chit ca-s ungur, tot ma simt mandru ca-s roman :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus