un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mica modificare la Comments

19 May 2006  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

31 mai: Am mai modificat si altele: am marit posturile pe orizontala, ca oricum erau lungi, am facut textul justify, am eliminat fundalul gri si am lasat totul alb (in continuare pe ideea de simplitate si un pic de inspiratie de la Nihasa parca), am modificat un pic imaginea din titlu si niste fonturi. Cred ca e mai bine asa…
————–
Ca sa citeasca si Osirus blogul, am modificat un pic sistemul de afisare a comentariilor. Cred ca e mai bine asa pt toata lumea, interesul meu nefiind doar sa citeasca lumea ce scriu pe aici, ci sa-si zica si parerea si sa discute. Pe scurt, cand faceti click sub post pe “3 comentarii” (sau cate sunt), nu se mai afiseaza acestea in alta pagina, ci tot sub post, instantaneu, ca sa le puteti citi usor si apoi trece la postul urmator. Ca sa dispara, faceti iarasi click pe acel “3 comentarii” (sau cate sunt :D) si vor disparea. Pt a trimite un comentariu, faci click pe “Trimiteti un comentariu” si abia atunci veti fi dusi la o pagina separata (cea care era pana acum). O sa modific candva ca sa se poata baga comentarii tot imediat de sub post, dar nu am timp acum sa descifrez codul unuia care explica un pic mai bine ca o piatra.

  8 comentarii

 1. offtopic.. super tare chestia cu mclaren si snooker!
  te sustin :D

    (Citează)

 2. gg

    (Citează)

 3. map…super marfa chestia cu commenturile…dar as vrea sa te intreb cum ai facut? ai modificat codul sau ai gasit vro functie ascunsa?

    (Citează)

 4. Sunt instructiunile la adresa http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=943&topic=41 poti sa dai si seach in Blogger Help dupa peek-a-boo ca asa se cheama articolul. Merge doar aici.

    (Citează)

 5. ms mult :) … am si eu blog…. daca vrei sa imi adaugi linkul m-as bucura tare mult :)

    (Citează)

 6. Vezi ca stirea aia de ai pus-o la tine cu cantecele campionatului mondial are o greseala pe care am facut-o si eu aici, doar ca eu am corectat-o ulterior si nu ai observat probabil. Incepe pe 9 campionatul, nu pe 7. O sa adaug linkuri catre diverse bloguri mai tarziu…

    (Citează)

 7. Nasu` Drojdie

  31/05/2006 la 9:02 AM

  mdap….dar si eu tot asa am gasit pe un site , si am observar ca si tu ai scris la fel…ms mult

    (Citează)

 8. chiar arata mai curat asa, dar parca ar fi si mai bine fara footer-ul gri :p

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus