un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

"Cum" se distreaza lumea in MISA

22 May 2006  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Pe Hotnews.ro a fost azi un articol despre MISA, nu cine stie ce noutate, mai mult o acuza la adresa grupului, cui ii pasa oricum? Interesante au fost pozele atasate, evident pornografice, si dupa cum s-ar parea din ele, trebuie sa ai niste “talente” speciale ca sa poti intra in MISA. Intelegeti de ce am pus ghilimele in titlu :P

Click aici pentru poze

    11 comentarii

  1. Marius Muscalu

    22/05/2006 la 10:47 AM

    se bucura si oamenii de viata… ce e asa rau ? :)

      (Citează)

  2. ce se pisa alea pe acolo :))

      (Citează)

  3. Motto-ul MISA ” Hai sa ne pisham pe noi ” . Cum frate sa accepti sa se p***e aia pe tine ? CE UAMENI !

      (Citează)

  4. Aveam eu un asistent de prof care era in MISA, il vedeam si la televizor la demonstratii cand il arestau aia pe “guru”. Mereu radeam de el ca in pauze se mai duce la toaleta pt o “dusca”, plus ca ne dadea probleme de programare numai cu numere din alea magice, 1.618 si alte din astea cosmice :P

      (Citează)

  5. O cam dam zguduita. Suntem barbati si ca atare va rog sa fiti cinstiti cu voi insiva. Cati din noi nu ar accepta sa se pisa una pe voi in schimbul partidelor de sex in grup. Aaaa, vedeti vreun barbat in poze? Nu, se pisa ele pe ele. Deci personal as participa activ la o orgie, chiar daca asta ar incepe cu o urinare in grup. E chestie de optica. Am sa va pun o intrebare care mi-a chinuit copilaria.

    Problema: Aproximati cantitatea de urina eliberata in mediu incepand cu mamiferele uriase (dinozauri, etc) si terminand cu 5 miliarde de oameni ai Terrei in prezent plus mamiferele ei. Secundar, calculati cat din aceasta urina “reciclata” tocmai ati baut? M-am legat doar de mamifere, regnul animal cuprinde insa mult mai multe vietati !

    Succes, cine vrea in MISA?

    Luft!

      (Citează)

  6. Eu ma gandeam la altceva: fiecare om merge la WC o data pe zi sa zicem, pt “treaba mare”. Unde se duce toata aceasta materie? Ar trebui sa fie o gramada de tevi pe sub oras. Suntem inconjurati de kkt practic, ca si de fire electrice care sunt peste tot prin pereti. Si unde se duce prin toate tevile alea? A vazut cineva o groapa imensa de kkt, asa cum e aia de gunoi langa oras?

      (Citează)

  7. sa fim sinceri, chiar ai vrea sa vezi o astfel de groapa? :))

      (Citează)

  8. Vestea e trista, in apa. Toti kk merg prin canale, canalele se varsa in primul curs de apa, din rau in fluviu si din fluviu in mare. Apoi noi bem. Si caca si pisu! Si ca niste idioti, radem de aia din Misa, care macar il beau pe al lor!

    Cine rade la urma?

      (Citează)

  9. Duamne ce rai suntem!!!.Face si fetele o degustare(putin dezgustatoare cei drept)de pipi si gata sarim cu gura pe ele.Bravo fetelor tineti-o tot asa.Luft te contrazic;nu toti kkti ajung in canale,unii ajung in parlament , altii joaca cs.

      (Citează)

  10. Nu merge linkul cu poze !

      (Citează)

  11. Unde a disparut linkul?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus