un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Ce forum amarat are ProTV-ul

27 May 2006  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Caut pe net ceva despre care s-a vorbit in stirile sportive ProTV si am zis sa vad la ei pe forum, poate a deschis cineva subiectul. Surpriza, forumul e ca si inexistent. Cred ca si forumul unui sat din munti ar fi mai mare. Pt a nu trebui sa accesati site-ul ca sa va convingeti (s-ar dubla numarul de accesari lunare daca intra 50 de oameni pe forum), am facut un screenshot edificator. Se observa din imaginea de mai jos ca exista forum de vedete, emisiuni, fime si seriale, etc. In total vreo 130 de threaduri si vreo 1000 de reply-uri. Nu va ganditi ca le-au facut fanii, ci un moderator a deschis cate un thread pt fiecare emisiune si vedeta, si au in media cam 2-3 raspunsuri fiecare, desi am o banuiala ca moderatorii intre ei au discutat. Se vede daca va uitati la numele celui care a postat ultima oara. “Utilizatori ce navigheaza in acest forum: nici unul”, bine zis. Unde e Silversky sa faca o analiza a site-urilor posturilor TV? :P

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

  3 comentarii

 1. Silversky e deprimat ca incepe sesiunea :))

  Legat de subiect,ce pot sa zic…dezamagitor…atat site-urile cat si forumurile respective sunt la nivelul posturilor tv,adica unul foarte scazut in comparatie cu ce e in strainatate.
  Sunt multe de zis,dar ca si o curiozitate de-a mea,inca astept ziua in care unul din posturile tv din Romania isi va face un “club” propriu,al telespectatorilor.
  (uite doua exemple: http://rtlclub.rtl.de/ sau http://www.itvmovieclub.com/visitor/home.htm
  )
  In cluburile astea,membrii au diferite facilitati si gratuitati la diferite servicii si produse oferite de postul tv si nu numai,gratuit- revista postului,card personalizat,etc.

  Gata,inapoi la invatat :P

    (Citează)

 2. Sunt salarii mici,oamenii”are” treaba, daca stau sa aranjeze site, cine mai merge la dineuri si alte pomeni?

    (Citează)

 3. Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
  »

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus