un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 7 mai 2017

7 May 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

1 comentariu

Maratonul a fost făcut în 2 ore și 24 de secunde. Un kenyan a fost foarte aproape de a coborî sub acest prag important pentru această cursă. A alergat timp de două ore cu o viteză de 21 km/h!

Actele false se fac acum în China, prin comandă online. Adolescenții americani le comandă în cantitate mare și le primesc prin curier.

Vila de protocol refuzată de Traian Băsescu va fi utilizată de Sorin Grindeanu. Probabil ca bonus pentru toată activitatea sa dificilă de prim ministru. Un adevărat Churchill al României!

În 1973, trei astronauți au făcut grevă în spațiu pentru a nu lucra și în weekend. Sunt curios ce-au făcut în timpul liber, având în vedere că pe vremea aia nu aveau Internet în spațiu, nici filme pe laptop. Probabil au dat expresie “au stat degeaba” cel mai bun înțeles.

De ce albastrul este culoarea preferată a majorității oamenilor. Studii științifice. Iar verdele este pe locul doi, bineînțeles.

Un jurnalist canadian este de 3 ani cercetat de guvernul său pentru un reportaj despre ISIS.

Ce alimente comandă lumea online. O bază de date cu 3 milioane de comenzi de la 200.000 de utilizatori este disponibilă online, să o analizeze fiecare cum vrea. Articolul include și câteva concluzii trase de ei.

Festivalul Fyre a fost un eșec. Promitea lux și petreceri ca-n filme pe o insulă exotică, dar n-a ieșit așa.

Cum arată clasa business pe o cursă Qatar Airways într-un A350-900.

Noul Prey nu sună foarte interesant.

O altă listă cu cele mai bune restaurante din lume.

    1 comentariu

  1. Dacă zbori din București spre Doha și 321 are aceeași configurație la business. E cabina lor standard atât pe 350 cât și 787. Cam tot ce e avion nou vine în configurația asta.

    La 777 de exemplu nu toate au fost modernizate. Asta nu înseamnă că acolo nu se doarme comod deși scaunele se lasă la “doar” 170 de grade ?

    Chiar la Qatar am mai tot fost upgraded la business și da, e fain, dar din punctul meu de vedere nu merită de aproape 3 ori prețul.

    De exemplu spre Buenos Aires, ăia cam 1200 euro economisiți la economy îmi aduc mai multă satisfacție decât un somn de 10 ore.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus