un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG chiar deschide un showroom cu livrare drive-through

10 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Mai știți când, la deschiderea showroom-ului din Titan, vă spuneam că ar fi mișto un punct de livrare eMAG gen drive-through, unde să primești produsul comandat pe geamul mașinii, ca să nu mai pierzi timpul cu parcarea, statul la coadă și ridicarea produsului?

eMAG deschide azi [NR: adică vineri 7 aprilie, că de atunci e comunicatul] cel mai mare showroom din provincie, de aproape 600 de metri pătrați, la Sibiu, în zona de retail de pe strada Sibiului nr. 10, Șelimbăr, și continuă strategia de extindere în offline la nivel național.

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 600 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

În plus, la Sibiu, venim cu o altă premieră eMAG, showroom-ul pe care îl deschidem acum va fi transformat, din luna septembrie, în primul eMAG showroom drive. Le vom oferi astfel clienților un argument în plus să îmbine shopping-ul online și offline, iar cei care nu au mai comandat până acum vor avea încă un motiv să facă pasul spre comerțul online, pentru că le vom spori confortul. Clienții care vor plasa o comandă online vor putea intra în posesia produselor fără să coboare din mașină.” declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Boom! Uneori mă uimesc și pe mine de cât de genial sunt. Asta sau cei de la eMAG mi-au furat ideea exprimată în acel articol și au pus-o rapid în aplicare.

Sigur, sunt curios dacă are rost ca un drive-through pentru ridicat colete să fie deschis în Sibiu. Bucureștiul pare cam singurul oraș sufocat de trafic și lipsa parcărilor. E așa o problemă mare și în Sibiu?

Dacă cineva din Sibiu face mai multe fotografii prin showroom, le pun cu plăcere aici. Am primit fotografii, mulțumesc!

    9 comentarii

  1. speedy.gonzales

    10/04/2017 la 11:17 AM

    e si in sibiu o problema, ca acolo se dau amenzi ptr lasat masina pe avarii “2 minute”.
    plus ca in zona respectiva cu multe centre comerciale cam tot timpul e aglomerat.

      (Citează)

  2. Salut ,

    Eu sunt din Sibiu si crede ma ca si Sibiul s a transformat intr un mic Bucuresti in ceea ce priveste parcarile.Zona unde e localizat showroomul este in partea unde este localizat Shopping City si parcarea este un chin :) .
    Cand o sa ajung in showroom o sa iti trimit niste poze , apropo showroomul este facut pe locul fostei ambasade a germaniei si locul eu zic ca e potrivit pentru un drive through :)
    Google maps coords : 45.779625, 24.170047
    Multumesc si spor !

      (Citează)

  3. excelent!

    acum vreo cativa ani ma plangeam pe internet ca nu exista posibilitatea de a comanda online cumparaturile saptamanale… ei bine, sunt deja 2 ani de cand comand online aproape saptamanal de la emag si e minunat, am castigat vreo 2-3 ore in fiecare weekend si am scutit nervi consumati.

    Plus ca cheltuiesc mai putin, pentru ca nu cumpar decat ce am nevoie, a disparut obiceiul de “hai sa mai iau si asta, daca tot am vazut-o”

    cred ca cei de la emag m-au auzit si pe mine :)))

    lumea se schimba.

      (Citează)

  4. “showroom-ul pe care îl deschidem acum va fi transformat, din luna septembrie”

    wtf, nu pot face asta din prima?

      (Citează)

    • Probabil că e nevoie de modificări în sistemele de gestiune și în interfața de comandă pentru clienți, de făcut un traseu auto pe acolo, instruit oameni șamd.

      Toate consumă timp, așa că e mai normal să deschidă showroomul ca să producă bani de acum și adaugă ulterior treaba cu mașina.

        (Citează)

    • Probabil are legatura cu spatiul de alaturi, al fostului magazin XXL, acum inchis.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus