un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigă un city-break la Munchen direct de la Organizația Germană de Turism

8 Sep 2014  ·

TURISM  ·

4 comentarii

Știu că vă plac călătoriile în țări străine, așa că în mod sigur veți fi interesați de concursul Organizației Germane de Turism, unde premiul este un city-break de două persoane la Munchen, cu transport și cazare asigurată.

Înscrierea este simplă, trebuie să răspundeți la cinci întrebări despre Germania, iar dacă nu știți răspunsul vi-l șoptește chiar site-ul respectiv, având linkuri către paginile unde puteți găsi răspunsul. Pentru că nemții vor turiști din România, întreg site-ul este tradus și în limba noastră și veți găsi pe el multe informații utile și sugestii de călătorie în această țară.

Munchen este, în opinia mea, locul de unde trebuie începută o vizită în Germania. Indiferent că vrei piețe impresionante, palate, bulevarde mari, muzeul BMW, parcuri sau Allianz Arena, orașul le are pe toate. Poate fi vizitat vara, dar este o destinație bună și în octombrie, ca să prindeți Oktoberfest-ul original, iar în timpul iernii arată ca-n povești.

În plus, Munchen este în inima Bavariei și în apropiere se găsește și Neuschwanstein, castelul de poveste pe care am avut plăcerea să-l vizitez acum câțiva ani. După cum puteți vedea mai jos, acesta arată la fel de pitoresc în toate anotimpurile.

neuschwanstein_2neuschwanstein_1

Concursul se încheie pe 30 septembrie, dar înscrieți-vă de acum ca să nu uitați de el și dați mai departe cu un share/RT.

sursa foto: O.G.T. și Wikipedia.

    4 comentarii

  1. Ty for info. Am completat formularul acum sa vedem daca am si un pic de noroc.

      (Citează)

  2. Sau daca nu vreti sa mai raspundeti la intrebari, intrati direct aici: http://www.germany.travel/ro/ms/gewinnspiele/2014_soe_gewinnspiel_ro/gewinnspiel_formular_15.html :))

      (Citează)

  3. Grozav! Am ajuns o singura data in Munchen, si atunci pe fuga.
    Cu toata prioritizarea nu am apucat sa vad mare lucru, asa ca ar fi foarte faina o astfel de oportunitate.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus