un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am un Galaxy Tab

29 Oct 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Uuu, Samsung Galaxy Tab (*cough* cred că în premieră la teste în România *cough*) sau, cum îi spun eu atunci când vorbesc singur în beznă, “my preeeecious”. Asta pentru că e genul de aparat de care nu vrei să te mai desparţi. L-am butonat doar câteva minute înainte să-l pun la încărcat și sunt foarte entuziasmat de el.

Ecranul e suficient de spațios încât să fie mare fără a părea un gadget gigantic, dacă înțelegeți ce vreau sa spun. Iar acest ecran de 7 inci (1024 x 600 pixeli) este centrul experienţei Galaxy Tab, împreună cu Android-ul pe care rulează. Abia aştept să joc un Robo Defense şi mai ales un Angry Birds pe el, să stau pe net şi să merg la vreo conferinţă doar ca să văd cât de uşor pot scrie live pe Twitter de pe Galaxy Tab. Iar la ora la care scriu acest post aştept doar să se încarce bateria ca apoi să mă duc să citesc o carte de pe el, urmând ca mâine să întreb Vodafone-ul ce fel de cartelă trebuie să cumpăr/răzui ca să am și 3G pe el.

Aşteptaţi un review complet și alte articole intermediare pe mobbi.ro desigur, unde sunt și comentariile. Dacă aveți întrebări puneți-le cât îl am la mine.

Citiți și:

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus