un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMag Profitshare

16 Apr 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Am adăugat acel widget vertical din dreapta cu eMag Profitshare. Teoretic dacă cineva cumpără produse de la ei ajungând acolo de pe blogul meu, primesc și eu 3% din valoare sau ceva așa. Practic mă îndoiesc că se va întâmpla, dar nu pot afla fără să încerc. Arată produse doar din categoriile ce mă interesează și pe mine și despre care am mai scris pe aici, anume telefoane, laptopuri, playere mp3 și aparate foto.

    12 comentarii

  1. Am incercat si eu, dar e slaba treaba. Nu merita!

      (Citează)

  2. Libotean Sergiu

    05/11/2010 la 5:08 PM

    Acest profit share este o bataie de joc!!!
    nu va bagati in el ca sa faceti profit la astfel de oameni!!!
    la mail nu va raspund, comenzile nu se inregistreaza toate, banerele nu functioneaza tot timpul, daca faci o comanda cand banerele nu functioneaza si specifici CLAR!!!! ca banerele nu functioneaza si sa inregistreze comanda in contul x ei zic ca nu a fost click si gata nu se inregistreaza!
    ATENTIE sunt niste hoti!!!!

      (Citează)

  3. Libotean Sergiu

    06/11/2010 la 4:33 PM

    sigur sunti multi care habar n-au ce clienti intra si cat % din cei ce comanda chiar se inregistreaza la emag
    eu am testat pe comenzi sigure cu click si s-au pierdut clickurile in spatiu, si cand am vb cu ei ” pai nu avem nici un tracking pentru comanda aia” si adio, sunt niste tarani care fac bani pe spatele altora
    eu am lansat doar o avertizare!
    fiecare are parerea lui eu am patit-o pe pielea mea

      (Citează)

    • Deci tu ce reclami? Ca ai facut tu clickuri si nu s-au inregistrat? Stiai clar de niste comenzi date prin tine si cand ai intrebat, nu era nicaieri comanda? Cum vine asta? Eu habar n-am cine comanda si ce anume comanda de la eMag prin linkurile mele.

      Ce-ai facut inainte? Nu functionau bannerele cand ai dat comanda, asa ca ai zis telefonic sa treaca comisionul in contul cuiva? Wtf?

      Si ei sunt hoti? Nu zic, nu poti sti daca o comanda chiar s-a anulat sau doar ti se spune tie asa, dar hai sa fim seriosi. Nu-mi pari genul care sa stie prea multe despre cookieuri, tracking, afiliere, clickuri, socoteala, actualizari si alte asemenea.

      Desigur, e o sansa mare sa fie un om la eMag acolo care sa aiba ca meserie anulatul comisioanelor si clickurilor date prin contul tau si al altora. eMag-ul nu se multumeste doar cu comenzi suplimentare, ba chiar planuieste sa te fure si pe tine si e cineva care iti face manevre in baza de date. In cazul in care omul respectiv ar face publica inselatoria asta, distrugand astfel imaginea magazinului onlien si intreg sistemul de afiliere, cei de la eMag sunt chiar pregatiti sa-l lichideze.

        (Citează)

  4. Libotean Sergiu

    07/11/2010 la 4:52 AM

    Eu vorbesc despre onestitatea lor!!!
    eu repar calculatoare, si cand la client ii trebuie ceva piese le comand de pe net
    am vazut profitshare si am zis de ce sa nu intre ceva comision la treburile astea?
    si am comandat pentru clienti ce le trebuia
    au mers cateva comenzi ok, apoi am verificat tot din urma si o comanda nu s-a inregistrat, si nu sunt idiot sa nu dau click-ul ala
    si i-am intrebat de ce nu s-a inregistrat comanda aceea????
    si dupa 3 saptamani nu am primit raspuns pe mail, i-am sunat bineinteles ca cu profitshare nu se poate vorbi telefon, doar prin mail la care nu raspunde nimeni!
    apoi am am avut un calculator pentru un client de comandat
    banerele nu se incarcau
    i-am sunat… nu functioneaza banerele, “scrie mail la sesizari si profitshare”
    am scris, dupa 3 ore nimic schimbari
    am facut comanda fara click nu aveam unde da click, banerele erau blank!
    in comanda am scris clar, “banerele nu functioneaza, nu se poate face tracking pentru aceasta comanda, am trimis mail la sesizari si profitshare, si sa treaca comanda in contul x” nu era vina mea ca banerele nu functionau
    bineintels nici un raspuns de la sesizari sau profitshare!!!!!
    a venit coletul, totul ok, dar comanda mea era nicaieri in profitshare
    am scris iar mail, si intr-un final dupa 3 saptamani primesc raspuns inapoi sa le dau numarul de telefon sa vb, dezorganizare totala, telefonul meu il aveau in cont
    si vb cu un vitzel:
    la comanda din data de nu avem tracking deci nu se comisioneaza
    da zic cum??? de ce??? stiu clar ca a fost dat acel click, “nu exista tracking pentru acea comanda”
    bun… sa trecem peste era o comanda de 200lei
    da cu comanda de calculator cum e???
    “pai nici acolo nu avem tracking” pai clar ca nu aveti daca banerele nu au functionat, dar am scris in comanda clar “inregistrati in profitshare pentru contul x” am scris mail la sesizari si profitshare ca nu se poate da click pe un blank
    raspuns: “pai noi nu avem tracking pentru comanda, nu v-o comisionam, noi am verificat banerele si functionau”
    sunt niste tarani, nu e problema mea ca ei au probleme tehnice!!!!!!!!!!!!
    deci in final:
    1 comanda nu au comisionat-o!
    1 comanda nu comisionat-o desi ei aveau probleme tehnice
    avertizarea mea e clara, sunt niste hoti, si tie din cate comenzi au facut clientii, nu se stie cate iti apar tie!!! nu o sa stii niciodata, traiesti intr-o lume de vis!
    cum pusca mea sa continui un parteneriat cu o firma de genu asta????
    am 170lei in cont (fara bonusul de 100lei de inscriere) ii las lor sa se inbogateasca, tarani
    nimic nu se v-a schimba in Romania, nici in 50 de ani! fiecare incearca sa il f*** pe celalt pentru profitul lui
    asa ca nu m-a lua cu habar nu ai si chestii de genul asta, eu am spus ce s-a intamplat ca sa ii avertizez pe altii care vor sa inceapa sau deja sunt victime!

      (Citează)

  5. Pai daca tu faci atat de multe comenzi cumde ai doar 170 lei din comisioane?
    Si ca sa vezi ca de fapt nu ar trebui sa ai niciun leu in cont citez din termeni si conditii(pe care probabil nu le-ai citit):


    Afiliatul nu are voie:
    sa faca comenzi prin reclamele afisate in site-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi;

    Daca nu iti functionau banerele de ce nu ai folosit un link text?

    Nu stiu la altii dar mie intotdeauna emag-ul mi-ar raspuns la mailuri foarte promt, daca ai scris si in mail la fel de precipitat si fara logica probabil nu au inteles ce vrei. De asemeni, in cazul meu, si plata de pe contul profitshare a fost facuta fara nicio problema, si nu pe data de 15 a lunii ci cand le-am trimis contractul semnat probabil voucherul il primeam in cateva ore daca optam pentru aceasta modalitate.

      (Citează)

  6. Libotean Sergiu

    07/11/2010 la 4:31 PM

    Sa ma anunti cand primesti prima tzapa de la ei, cand un prieten o sa iti spuna vreau sa imi iau un laptop si o sa ii spui hai sa vedem ce oferta are emag, si nu o sa iti apara comisionul o sa fii la fel de nervos ca mine!

      (Citează)

    • Ti-am zis, tu incalci direct termenii si conditiile serviciului si tot tu faci scandal. Nu ai voie sa-ti iei produse pt tine, dar daca o faci macar mergi pe burta si nu tipi cand nu intra comisionul.

      M-au intrebat diversi prieteni ce produse sa ia, le-am aratat cate un review de la mine, am discutat mai multe. Cand au cumparat prin acest blog, am vazut comisionul intrand. Nu am gasit nici o teapa pana acum.

      Oamenii iti dau o sansa sa faci bani, incalci si regulile lor, dar tot tu tipi “hotul, hotul”. Mai bine nu mai era deloc profitshare-ul, nu?

        (Citează)

  7. Libotean Sergiu

    07/11/2010 la 8:12 PM

    eu nu cumpar produse pentru mine, le cumpar pentru clienti!!! produsele merg la client acasa!
    succes in vanzari cand o sa iti apara prima tzapa sa nu uiti de mine!

      (Citează)

  8. nu va cumparati de la EMAG niciodata, sunt de o nesimtire grasa am cumparat un blender si mi-au trimis unul deja folosit care facea un zgomot cat o uzina + de asta mai era si zgariat si vasul era spart. in plus am cerut banii inapoi si mi i-au dat dupa 2 sapt de telefoane si nervi .niste nesimtiti

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus