un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La GP Batteries la sediu

30 Jan 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Doamne cât am putut să mă distrez astăzi cumpărând ceva de la GP Batteries (atenţie! site de pe vremea bunicii, şi cu muzică în el). Au un sediu într-o vilă undeva în spatele Pieţei Alba-Iulia. Înăuntru vindeau de toate. Baterii şi acumulatori de toate tipurile, evident. Dar vindeau şi şurubelniţe, chei, cabluri şi mufe audio, roboţi de jucărie, un Playstation 3, lanterne, lichid de spălat parbrizul (din ăla albastru), WD-40, casete video, cd-uri şi o grămadă altele încât părea un bazar.

Comandai ce vroiai şi apoi ridicai marfă de la biroul de lângă. Între aceste două etape însă trebuie să şi plăteşti. Plata se face undeva la etaj, urcând pe o scară veche de lemn atât de şubredă încât la angajare cred că îi cântăresc pe candidaţii la un post, ca să nu dărâme casă. La etaj erau două uşi şi pe ambele era o săgeată cu “casierie în dreapta”, dar ne zisese de la parter pe care să intrăm. Înăuntru mai era de mers, încă 4 săgeţi până la casierie, un întreg traseu prin toată casa. Mi-am cumpărat şi eu o baterie pentru telecomandă de la maşină, acum o pot descuia de la o distanţă dublă!

Mai important ar fi să zic că acolo se găsesc de toate mult mai ieftin. Cel puţin dacă vreţi să cumpăraţi încărcătoare sau acumulatori, acolo era de ex 11 lei un acumulator AA de 2500 mAh marca GP, şi aveau de toate tipurile, tensiunile şi mărimile. Plus roboţi de jucărie şi lichid de spălat parbrizul.

    1 comentariu

  1. Radu impartasesc ceea ce zici cu mentiunea ca acolo au si stabilizatoare, alimentatoare, UPS-uri si Grupuri Generatoare + au si Service acumulatori profi

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus