un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cel mai frumos drum din lume se transformă în cel mai aglomerat

8 Aug 2016  ·

AUTO  ·

10 comentarii

Un drum minunat, veniți să vedeți ce priveliști extraordinare a creat natura de-a lungul celui mai frumos drum din lume! Dar nu toți deodată!

transfagarasan_1

transfagarasan_2

Transfăgărășan, august 2016, via Digi24. Sunt curios ce-ar gândit străinii care vin să-l vadă pentru că ghidurile lor le-au zis că-i așa frumos și găsesc cozi de kilometri de mașini?

    10 comentarii

  1. De remarcat și deștepții care depășesc, deși e cât se poate de clar că se merge în coloană…

      (Citează)

    • Am fost acolo sâmbătă mai spre final, după 17. Cei care depășesc, deși nu e corect recunosc, o fac deoarece mulți ieșeau din mașină la fiecare oprire, care era la fiecare 15-20 metri, să-și facă selfie-uri sau să stea pur și simplu cu mâinile în buzunar lângă mașinî, și atunci când coloana trebuie să înainteze uitau să o mai facă, de parcă uitaseră de ce se aflau acolo. Dacă ești așa de idiot, poate meriți să rămâi la coadă. La un moment dat îl aveam în față pe un cretin cu mașină cu volan pe dreapta care în tunel claxona de nebun și mergea șerpuit.

        (Citează)

  2. asta e justitie divina…pe munte se merge cu picioru, nu cu tractoru…

      (Citează)

  3. Cred ca străinii ajung și în timpul săptămânii

      (Citează)

  4. Curand si gunoaiele pe marginea drumului, sa fie ceva autentic romanesc.

      (Citează)

  5. De curiozitate, la ce ora au fost facute pozele?

      (Citează)

  6. În schimb,în urmă cu vreo două săptămâni pe TransRarău (care e și el un drum de o frumusețe aparte) nu era aproape nimeni…

      (Citează)

  7. ai avut cel putin 100.000 de romani la Cluj.

    Pe unde vrei sa se intoarca, ca toate drumurile au fost aglomerate.

      (Citează)

    • In cele 4 zile de Untold au fost 300.000 spectatori – probabil vreo 270-280k, dar sa mergem cu 300k. Asta inseamna undeva la 100.000 oameni, dac tinem cont ca maximul atins a fost de 80k intr-o seara.

      Din aia 100.000 cel putin jumatate au fost clujeni. Probabil mai bine de jumate, dar sa zicem 40k. Din aialalti 40k vreo 10k au fost straini.

      Raman vreo 35k, care nu toti au plecat cu masina si sigur in acelasi timp – majoritatea au plecat luni dimineata, multi cu avionul si trenul.

      Cum ar fi sa gandim inainte de a scrie?

        (Citează)

  8. Cand am citit titlul am crezut ca te referi la Transalpina si ma speriasem putin. Corect ar fi… al doilea cel mai frumos drum din lume se transforma in cel mai aglomerat :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus