un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 august 2020

5 Aug 2020  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

    6 comentarii

  1. Concedierile de la Damen sunt tratate in mod bombastic. Cine lucreaza in domeniul naval stie cum fluctueaza angajarile in functie de proiecte.

      (Citează)

  2. Pentru cine vrea să vadă deja cum arată produsele pe care le prezintă Samsung mai târziu: https://twitter.com/evleaks/status/1290814720933601282

    Din păcate, așa cum spun și cei care ne arată aceste leak-uri, dacă Samsung nu își schimbă strategia o să fie următorul Nokia.

    Nu-i interesează experiența utilizatorului, iar video-ul ăsta explică foarte bine: https://youtu.be/Oh_I44uOubA?t=6

    Galaxy Fold 2 e mișto, acum să vedem dacă o să aibă problemele pe care le-a avut și prima generație. Nu cred că tehnologia este încă pregătită 100%.

    Dacă sunteți în America, merită varianta Snapdragon, în Europa este țeapă curată.

      (Citează)

    • experienta mai e cum mai e. sa vezi ce preturi vor avea dispozitivele astea minune ce vor fi anuntate azi. se aude ceva de 900 de euro pt tableta aia de 11 inchi, pret de pornire. ipad pro 11 e 800 de euro si bate la fund orice tableta cu android/chromebook.

        (Citează)

  3. A murit tipul care a inventat chestia aia pe care o tineti acum in mana.

    Bill English. A si trait destul, 91 de ani. Se pare ca sa inventezi chestii e sanatos.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus