un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone și UPC oferă bonusuri clienților cu ocazia începerii integrării companiilor (p)

18 Sep 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

La o lună și jumătate de la finalizarea oficială a procesului de achiziție, Vodafone introduce bonusuri  pentru cei ce sunt clienți de-ai lor sau clienți UPC. Este un prim pas în integrarea comercială a celor două companii, pas făcut spre un viitor cu pachete combinate fix-mobil-tv-streaming și o singură factură.

Sunt bonusuri. Nu trebuie să cumpărați nimic, nu trebuie să vă abonați la cealaltă companie din pereche sau ceva de genul acesta. Majoritatea se activează introducând în site numărul de telefon sau adresa de email. Este un fel de a sărbători începerea procesului de integrare.

Bonusurile sunt în pagina impreuna.vodafone.ro, pe cele trei categorii “sunt client VDF”, “sunt client UPC” și “sunt la amândouă”. Bonusurile includ până la câteva luni de internet nelimitat pe mobil, acces la streaming TV, la canalele per-pay cu competiții gen Champions League, reduceri la achiziția de telefoane noi șamd.

Ca persoană fizică, de exemplu, doar pentru că ești client Vodafone poți primi o lună de internet nelimitat pe mobil și acces gratuit la streaming prin Vodafone TV. Nu trebuie să faci nimic altceva decât să activezi bonusul.

Există și oferte speciale, dacă sunteți deja clientul unei companii și vreți să deveniți și clientul celeilalte, le găsiți tot acolo.

Am văzut oferte bune și pentru persoane juridice. Una mișto este pentru clienții UPC, care pot lua un abonament RED Infinity X4 ce include gratuit un telefon Samsung Galaxy A70 (aproape la nivelul unui S10), internet nelimitat nu doar în România, ci și în spațiul SEE și 2 GB de trafic în afara SEE, care-i o ofertă foarte bună pentru cei ce călătoresc des în afara țării. Pe cele business le găsiți aici.

Pasul următor: mai multe oferte combinate Vodafone+UPC. Probabil mai durează câteva luni până apar și acestea.

    5 comentarii

  1. Stii ce se intampla cand unesti doua gramajoare de mizerii? Rezulta una de gunoi, dar mai mare.

      (Citează)

  2. Si…bineinteles ca nu merge. Clasic pentru amandoua companiile.

      (Citează)

  3. Numărul tău 0720.ooo.ooo nu este eligibil sau ți-ai activat deja bonusurile.
    Verifică termenii și condițiile de activare bonusuri pentru detalii complete.
    Sunt cliemt la ambele…

      (Citează)

  4. “Bonusurile tale!
    Numărul tău 0722 000 000 nu este eligibil sau ți-ai activat deja bonusurile.
    Verifică termenii și condițiile de activare bonusuri pentru detalii complete”
    am primit un mesaj identic ca Robert.P ( si tot la fel, sunt client UPC si Vodafone)
    si din ce am aflat, nu suntem singurii neeligibili :)
    :

    Robert.P:

    Numărul tău 0720.ooo.ooo nu este eligibil sau ți-ai activat deja bonusurile.
    Verifică termenii și condițiile de activare bonusuri pentru detalii complete.Sunt cliemt la ambele…

      (Citează)

  5. Nijte jigodii. Vomafone si upipi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus