un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 septembrie 2019

17 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

In memoriam Ric Ocasek de la The Cars:

    11 comentarii

  1. Drive e una din primele 10 melodii favorite din anii 80

      (Citează)

  2. masini pe benzina pt ca se stie ca romanul dupa ce isi si ia o coaja de masina, mai si vrea sa o tina 20 de ani.
    si romanul e preventiv, stie ca in tarile civilizate, unde doar acolo stie respecta legile, nu are ce cauta cu coji, dar el e smecher si cu benzine vechi e ok.

    doar si primarita satului a zis ca bucuresti e smart pt ca miticii sunt smart, decat!

      (Citează)

  3. Acum realizez ca stiam melodia, dar nu stiam titlul si cine o canta
    RIP :(

      (Citează)

  4. Offtopic: @Radu, ziceai ca faci back-up la SMS. Ce folosești pentru asta ?

      (Citează)

  5. Mihai:
    masini pe benzina pt ca se stie ca romanul dupa ce isi si ia o coaja de masina, mai si vrea sa o tina 20 de ani.
    si romanul e preventiv, stie ca in tarile civilizate, unde doar acolo stie respecta legile, nu are ce cauta cu coji, dar el e smecher si cu benzine vechi e ok.

    doar si primarita satului a zis ca bucuresti e smart pt ca miticii sunt smart, decat!

    Masini pe benzina pentru ca particule mai putine, euro 6 fara complicatii dubioase cu filtre si uree, pentru ca ai varianta cu gaz pentru saraci si hybrid pentru cei care vor sa salveze planeta.

    Pentru ca mergem mai putin ca nemtii si diselachele nu prea merg trafic.

      (Citează)

  6. Orange si Vodafone nu sunt companii de IT&C, sunt niste Romtelecom mai evoluate.

      (Citează)

  7. Ce mi se pare incredibil din articolul cu dronele:

    As a result of the attack, around half of Saudi Arabia’s daily oil production has been suspended, cutting global oil supplies by 5% and causing prices to soar.

      (Citează)

    • Incredibil e doar cum sistemul thaad de 15 miliarde de dolari abia cumparat de arabi nu a reusit sa faca nimic impotriva unor drone lansate de pastori houthi. Lol maxim

        (Citează)

  8. Cred că eMag ar trebui să ne anunțe zilele în care nu au promoții, probabil că sunt câteva pe an. În restul anului știm, sunt reduceri fără număr, doar că sub diferite nume, dela Black Friday la Revoluția Prețurilor și ce o mai fi.

      (Citează)

  9. Dronele au fost lansate de niste houthi trainuiti de iranieni (in caz ca nu au fost chiar iranienii). Rafineriile sunt la 780 mile distanta de teritoriul controlat de Houthi si la 200 mile de teritoriul iranian. Si unii analisti spun ca dronele erau military grade. Thaad “is an American anti-ballistic missile defense system designed to shoot down short-, medium-, and intermediate-range ballistic missiles in their terminal phase”. Deci alte gaste

      (Citează)

    • Exact, alte gaste, dai 15 miliarde sa te aperi de rachete balistice si ei te ataca cu drone ieftine si te prind cu chilotii in vine. Bine ca zic analiștii ca poate era military grade, eu credeam ca au atacat cu Dji mavic. Un pantsir ieftin ar fi fost mai bun.
      A si nu trebuia sa te chinui sa cauti pe Google ce e thaad, stiam deja, ms

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus