un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 aprilie 2019

24 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

24 comentarii

    24 comentarii

  1. Eu nu înțeleg de ce se insistă pe subiectul WiFi in locuri publice, in contextul in care toată lumea are acum date mobile suficiente.

    Prize in locuri publice ar fi o idee mult mai bună

      (Citează)

  2. Costin:
    Pentru turiști?

    Cred ca aia din afara Uniunii Europene sunt singurii ce se mai bucura de asa ceva. Desi la noi iti iei cu 5 euro o cartela cu 50 GB si gata. Ceea ce la ei in tara nici n-au vazut.

    Observ ca bugetul impresionant pe care l-au primit e de 15.000 euro. Adica 100 de routere decente pentru zone aglomerate. O reusita.

      (Citează)

  3. In tara cu cel mai ieftin internet mobil prostii astia nu stiu pe ce sa mai fure.

    E jenant cat de prosti sunt, si mai jenat e ca sunt la butoane.

      (Citează)

    • Saracul de tine. Nasol sa nu fi iesit niciodata in lume ca sa vezi ce util e wifi-ul cand roamingul are preturi de cativa euro/mb.

        (Citează)

  4. Suntem in orasul cu 3 randuri de borduri, asa ca un router nu strica.

      (Citează)

  5. Desigur ca BOR e de vina pentru marirea taxelor locale. Chiar ma intrebam deunazi ce s-a intamplat cu Radu de nu mai scrie nimic negativ la adresa bisericii.

      (Citează)

    • Interesant ca lumea e mai deranjata (sau nu) de wi-fi decat de marirea taxelor :)

        (Citează)

    • @gigi: de curiozitate, de unde ai tras concluzia că BOR este de vină?

        (Citează)

    • Firea si BOR e bine? De ce presupui ca primaria ar trebui sa se implice in finantarea asta? Ce-ai zice daca s-ar implica pe banii contribuabililor in sprijinirea producatorilor ( sau consumatorilor) de tutun? Sau ai fi la fel de relaxat daca ar baga niste zeci de milioane in moschei sau sinagogi?

        (Citează)

    • marirea taxelor nu e o surpriza si sa zicem ca e normal. ramane de vazut unde se duc banii din taxele alea.

        (Citează)

    • Eu zic că Firea este de vină că donează la BOR. Nu este vina BOR că acceptă donația. Nu văd o vină comună aici.

        (Citează)

  6. pe mine m-ar interesa o discutie sau schimb de opinii intre cititorii de nwradu cu privire la cat de util / “usable” e un telefon de-asta “foldable”. In afara ca e un progres tehnologic in domeniul materialelor si o platforma de testare a implementarii, eu, unul, nu vad prea mare utilitate. Poate ca nu-mi dau eu seama de perspective. Sa presupunem ca se inventeaza plasticul “perfect foldable” care nu se strica niciodata, mai departe, ce? De ce as vrea un telefon care se impatureste? Doar ca e “cool”, probabil.

      (Citează)

  7. Feriti-va de spoilere, dar hai sa dam spoilere aici.
    Infinity chiar a fost misto datorita faptului ca n-a invins binele.

      (Citează)

  8. WiFi gratuit este inutil, acum ca toti avem zeci de gb de net si 4G si traficul pe Netflix, fb nu se contorizeaza.

    Eu nu inteleg impozitul pe casa, ce iti face primaria de banii respectivi? Curentul, gazele si apa le platim si din banii aia au firmele respective bani de reparatii si intretinere infrastructura. Ce primim de la primarie pentru faptul ca toate apartamentele dintr-un bloc platesc impozit desi suprafata solului corespunzatoare este unica?

    Sunt curios daca la taxa pentru eliberarea/vizarea anuală a autorizației privind desfășurarea activității restaurantelor și barurilor iau in calcul si suprafata teraselor construite pe trotuar, luand cu japca din spatiul public de nu avem loc 2 persoane pe Decebal.

    Incep sa inteleg evenimentele organizate in piata, acolo primaria isi trage bani, la Romexpo sau pe Barbu Vacarescu trebuia platit la firma privata.

      (Citează)

    • N-ai jucat niciodată SimCity?

      Ca sa iau doar exemplele tale: gazele sunt subvenționate in Bucuresti in proportie de 90%. De unde crezi ca e subvenția aia?

        (Citează)

    • Catalin Tanase

      24/04/2019 la 7:31 PM

      @Rumbu cred că te referi la gigacalorie, nu la gaz

        (Citează)

  9. Spoiler alert: Recunoaște că ești bou.

      (Citează)

  10. Au început avanpremierele la Avengers: Endgame. Feriți-vă de spoilere dacă îl vedeți abia după 1 mai (spoiler: binele învinge!).

    Si asta ce e boss? Felicitari pt trolling, dar sa nu te plangi daca si tu esti trollat in comentarii!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus