un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 decembrie 2018

10 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

    10 comentarii

  1. Mai sunt si alte magazine in Romania in afara de eMAG si PcGarage? :)

      (Citează)

    • Pentru tehnologie, nu prea. O să încep să mă uit și pe Altex sau evoMAG pentru oferte bune, dar până la urmă semnalez niște oferte cu gândul că voi câștiga și eu ceva din afiliere.

        (Citează)

  2. “The companies both say that each individual pixel can take information from its neighbors to produce the equivalent of a 12-megapixel image captured with 1.6µm pixels. For comparison, market-leading phones like the Pixel 3 and iPhone XS have 12-megapixel sensors with 1.4µm pixels.”

    Citeste si tu tot articolu’, nu doar titlul.

      (Citează)

    • Păi așa face și Mate 20 Pro cu senzorul de 40 megapixeli care obține imagini finale de 10 megapixeli. Nu-i ceva nou, cred că Nokia de acum 10 ani avea ceva asemănător.

        (Citează)

  3. Huawei ar trebui, inainte de toate, sa imbunatateasca vopseaua carcasei telefonului.

    Am avut un P8 tinut tot timpul in husa de piele, a fost scapat de multe ori, a supravietuit cu brio. Inca merge si acum. Dar s-a zgariat nasol de tot pe spate, de la husa. Dar nu e asa deranjant ca are culoarea gri pe spate.
    In schimb, mi-am cumparat la inceputul anului curent, un Honor 8Pro. Tinut doar in husa. Carcasa lui de aluminiu vopsita negru, s-a ciuruit pur si simplu. E jenant sa il tin fara husa. Pur si simplu e oribil pe spate.

    Sambata am cumparat un Huawei Mate 20 Pro, cu o caruta de bani. Nu am gasit si husa momentan. Nu, inca nu s-a zgariat. Insa, in jurul camerelor de pe spate se aduna foarte mult praf. Asta doar dupa o zi de tinut in buzunar si in geanta de catre sotie. Ma gandesc ca daca-i pun si husa, dupa ce ca mai dau minim 50€ pe ea probabil, sa se zgarie si telefonul ala, chiar spun adios huawei. E drept, e protejat la cazaturi..

    In tabara cealalta, la Samsung, am cumparat acum 3 ani un Galaxy S6 Edge plus, care pana in ziua de azi nu are vreo zgarietura pe carcasa din spate de la huse sau orice altceva.

    Deci, huawei sa imbunataseasca mai bine carcasele telefoanelor, nu 1000mpx la camere. Dupa, au timp sa faca ce vor ei.

    Chiar am scriu un articol si sa pun poze cu zgarieturile de pe p8 si Honor 8pro..

      (Citează)

  4. Astept Pixel 3 lite-ul ala cu ochii plansi, sper sa iasa sau sa ajunga rapid sub 500 de euro. Si in acelasi timp sa lase storage-ul la 64GB si RAM-ul macar la 3 GB.
    Stiu, visez, daca ar indeplini toate conditiile de mai sus s-ar numi Nexus.

      (Citează)

  5. Madalin:
    Mai sunt si alte magazine in Romania in afara de eMAG si PcGarage? :)

    Altex. E si mai mare decat emag dpdv al vânzărilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus