un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finala Vocea României va fi probabil cea mai bună de până acum

14 Dec 2018  ·

GÂNDURI  ·

29 comentarii

Astăzi are loc finala Vocea României, la 20:30 pe Pro TV.

Am văzut trei emisiuni din acest sezon și mi s-au părut excelent. Parcă în acest sezon au ajuns în semifinale numai concurenți unul și unul, genul la care mă miram că nu au deja formație și faimă mare.

La ultima emisiune am votat și noi online și… nu știam cu cine să votăm. Pur și simplu toți au cântat senzațional, fiecare în stilul său aparte, ceea ce face și mai dificilă o comparație. M-a enervat că omul ăla de a cântat o melodie Queen nu a ajuns în finală, dar asta este.

Să vă uitați diseară, va fi un spectacol frumos.

Update: Muzică găsiți pe canalul oficial YouTube. Finaliștii sunt Alma, Dora, Mădălina și Bogdan.

Am uitat să zic o chestie. Pe Alma Boiangiu am ascultat-o cântând la pian la o lansare de ceva acum vreo doi ani, unde asigura atmosfera. Mi s-a părut că se pricepe foarte bine la pian. Am fost foarte surprins când am văzut că și cântă foarte bine.

    29 comentarii

  1. Nu chiar. Editia de anul trecut mi s-a parut mai buna (de gustibus), mai ales cei din finala au fost, in medie mai buni decat astia de acum. La editia asta, de departe, cel mai bun finalist e parizianca, Madalina parca. Michael Jackson a ajuns oarecum hazardat in finala, performanta incredibila din auditii l-a tras. Alalalt mi s-a parut o voce mai buna (mai educata), doar ca era prea orientat pe opera style. E bunicel si Bogdan Ioan dar clar nu are o voce atat de cizelata ca cel din semifinala si clar mai slab decat a Madalinei. Se vede de la o posta vocile care au antrenament, fie scoala, fie cantat frecvent prin baruri (asa cum a fost si cea a Anei Munteanu anul trecut).
    Asadar, pariez pe Madalina, daca nu cumva imaginea de Michael Jackson al Romaniei si milioanele de vizualizari pe YT nu-i vor da premiul lui Bogdan. Restul de doua, ma lasa rece.

      (Citează)

  2. Nu s-a saturat lumea de emisiuni de talente? Inca se mai uita la asa ceva?

      (Citează)

  3. Sincer mă așteptam la o analiză inginerească cu link-uri și poze ale interpreților, ce gen muzical li se potrivește, picanterii, un review ca la carte plus cotă ca la pariuri … așa zici că este un articol scris la repezeală in aglomerația de la metrou.

    Mai urma: ‘Voi ce părere aveți ?’

      (Citează)

  4. Bine că au scos-o pe Loredana și au băgat ceva proaspături, în special domnișoara basarabeancă. Bine, nici cu duamna Andra nu mi-e rușine.

      (Citează)

  5. Beb:
    Bine că au scos-o pe Loredana și au băgat ceva proaspături, în special domnișoara basarabeancă. Bine, nici cu duamna Andra nu mi-e rușine.

    Mă mai uitam la edițiile trecute, de când cu duamna Andra… Să-l mai pună și pe Măruță al ei prezentator și show-ul e complet. Macar Loredana nu era chiar așa proasta. E vorba aia, era cam curva, dar macar era versata. Andra repeta și ea ca papagalul ce spun ceilalti.

      (Citează)

  6. De cand publicul a scos-o pe Sorina in favoarea aceluiasi Bogdan ( care din auditii nu mai canta nimic ok – totul e prost si de multe ori pe langa ton) nu ma mai uit. Aud ca a trecut in finala tot prost cantand.

      (Citează)

  7. daca nu e un gay cu tocuri care sa cante atunci NU SE MERITA!
    poate sezonul urmator.

    nu inteleg cum un gay de ala castiga o emisiune prin vot, iar la referendul e 99% muhuhuee

      (Citează)

  8. Beb:
    Bine că au scos-o pe Loredana și au băgat ceva proaspături, în special domnișoara basarabeancă. Bine, nici cu duamna Andra nu mi-e rușine.

      (Citează)

  9. Beb:
    Bine că au scos-o pe Loredana și au băgat ceva proaspături, în special domnișoara basarabeancă. Bine, nici cu duamna Andra nu mi-e rușine.

    E prima editie la care nu ma uit, cu Andra si Irina a scazut mult calitatea emisiunii.

      (Citează)

  10. Mi se pare ca se aude cam nasol sunetul.
    Pana acum mi-a placut fata de la Irina.

      (Citează)

  11. Eu am votat cu Alma Boiangiu direct pe site folosind contul de Facebook – vocearomaniei.protv.ro/voteaza – deși m-aș bucura mult dacă ar câștiga Irina Rimes.

      (Citează)

  12. Ăștia au făcut clasamentul invers decât era normal

      (Citează)

  13. Trebuie sa schimbi titlul, adaptat la realitatea armatei de simpatizanti ai lui Maria Andrei.

      (Citează)

  14. Sezonul asta a fost ciudat dpdv al antrenorilor. Chirilă a fost tot timpul frustrat, irascibil cu aere de mare cunoscator al muzicii. Așa mare cunoștințe că nu mai scos nimic de 15 ani.
    Andra a fost fata de la țară, țărănisme fortate, a zis de atâtea ori “te iubesc” că mi s-a făcut greață.
    Smiley foarte matur o surpriză plăcută, chiar echilibrat fara derapaje.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus