un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 octombrie 2018

23 Oct 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Un șofer taxat imediat pentru ceva ce la noi se face frecvent în intersecții:

Yea… I Can Just Pass Here In The Turning Lane. 🤔 from r/instantkarma

    8 comentarii

  1. Legat de instant karma si cum la noi nu exista asa ceva: trec zilnic pe Calea Mosilor, in jurul orei 16.30. Acolo sunt doua benzi pe sens foarte inghesuite si e interzisa oprirea. INTOTDEAUNA am numarat cel putin 4-5 masini oprite pe sensul meu de mers, niciodata nu am vazut politia sa vina sa dea amenzi.
    Mai mult decat atat, ieri in grupul de masini care se deplasa pe acolo erau doua echipaje de politie, unii cu nr de AG si altii din Buc. Am zis gata, acuma vad in sfarsit cum se aplica legea si scapam de nesimtitii astia care blocheaza traficul zilnic.
    Are sens sa mai continui? Am zis deja ca la noi nu se aplica instant karma.

      (Citează)

  2. Pocophone la un pret mai bun pe GearBest. Transport cu DHL.

    https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009171054898.html?wid=1349303#goodsDetail

      (Citează)

    • Daca ai “noroc” de ecran cu bleeding, ca e binecunoscuta defectiunea, te aranjeaza faptul ca nu ai garantie, dar ai dat cu 200 lei mai putin pe el?
      https://www.gizmochina.com/2018/09/11/xiaomi-poco-f1-screen-bleeding-issue-appears/

        (Citează)

    • Salut,

      Din ce am inteles doar la unele modele produse in India apare screen bleeding. Nu m-am documentat prea mult, urmaresc de putin timp telefonu.
      Eu cred ca daca cineva sta la limita cu bugetul l-ar cumpara mai ieftin chiar daca are risc de screnn bleeding.
      Mai ales ca spune in articolul de pe Gizmo: “Users can still continue to use the handset normally as the issue cannot be noticed with normal usage.”. Deci pentru 99% din utilizatori nu va fi o problema.
      Mi se pare ok sa ai mai multe variante de unde poti cumpara un produs.
      O zi faina!

        (Citează)

  3. Lol 😂 Roncoin. I guess faptul ca trecem la EUR in curând, ori ca nu e de circulație internațională nu contează.

      (Citează)

  4. Alte stiri, un document intern Google a fost leaked catre public, si poate fi gasit sub numele “good censor memo”. In el se vorbeste despre cum trebuie sa intervina pentru a creea un mediu care “favors dignity over liberty and civility over freedom.”
    Am vazut si aici la Radu articole care pun in discutie lupta cu stirile neverificate, false. Subiectula este abordat si in document “rational debate is damaged when authoritative voices and ‘have a go’ commentators receive equal weighting”. Asta confirma pentru mine ca lupta asta este pentru public. In lumea “shared economy” au aparut poli de influenta politica sub forma de mici colective, sau o singura persoana, ce are vizibilitate mai mare decat unele trusturi consacrate. Un fel de democratizare a informatiei, iar asta nu convine tuturor.
    Sunt mai multe de spus, dar nu cred ca aici este locul potrivit

      (Citează)

  5. Andu Potorac:
    Lol 😂 Roncoin. I guess faptul ca trecem la EUR in curând, ori ca nu e de circulație internațională nu contează.

    curand ala de la euro s-ar putea sa fie mai lung decat durata de viata a roncoinului :))

      (Citează)

  6. Motive pentru care as vrea sa folosesc roncoin: … Nu am gasit niciunul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus