un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 septembrie 2018

25 Sep 2018  ·

ȘTIRI  ·

24 comentarii

Pe lângă: clipul video cu Dăncilă și Dragnea ieșiți la declarații, dar pe Dăncilă nu a lăsat-o să spună nimic în cele 6-7 minute, a stat mută acolo. Definiția marionetei cuminți, păcat că la șefia Guvernului:

    24 comentarii

  1. dancila, ce faci? stai si te gandesti?
    nu, doar stau.

      (Citează)

  2. Circulă clipurile alea de mare artă cu Dancilă mutată în lift. Esența pură a prostiei și a inadecvării.

      (Citează)

  3. Pe lângă: clipul video cu Dăncilă și Dragnea ieșiți la declarații, dar pe Dăncilă nu a lăsat-o să spună nimic în cele 6-7 minute, a stat mută acolo. Definiția marionetei cuminți, păcat că la șefia Guvernului:

    De Emil Boc care primea ordinele prin telefon de la Bas, ai uitat. De ala nu ai scris nimic atunci. Ala era bun.

      (Citează)

  4. Catalin Tanase

    25/09/2018 la 9:55 AM

    “Înțeleg că se va ajunge la tribunal pentru a decide ceva ce ar putea ține de net neutrality”

    Am mai zis-o si cu alte ocazii: Net Neutrality nu se refera doar la restrictionarea anumitor resurse pe internet, ci si in sens invers, adica la favorizarea altora. Ofertele de date cu trafic nelimitat in anumite aplicatii sau platforme sunt tot o incalcare a Net Neutrality.

      (Citează)

    • Confuzi volumul de date cu viteza. Net neutrality se aplica doar la viteza, nu si la volum. E posibil sa gresesc dar atunci vino te rog cu niste articole legat de asta, chiar sunt curios sa le citesc.

        (Citează)

  5. macar era la mana presedintelui, nu a unui puscarias, e o diferenta boss. ;)
    si ce conteaza boc, vorbim de 2018 acum.

    IonP: De Emil Boc care primea ordinele prin telefon de la Bas, ai uitat. De ala nu ai scris nimic atunci. Ala era bun.

      (Citează)

    • Stai ca inca nu a scapat, e posibil sa i se risipeasca protectia ca se fac modificari in justitie si sa vedem dosarul flota redeschis, ca sa misca treaba in dosarul casei din Mihaileanu, schimbul de terenuri cu Casuneanu, etc. Material exista, trebuie doar sa se miste cineva.

        (Citează)

    • iar te-ai intoxicat la caput de la prea multe latrine. asta cu redeschisul dosarelor inchise de mult e pentru aia care se bat la tigai si se duc la referendumul cu familia de vis.

        (Citează)

  6. si ce conteaza boc, vorbim de 2018 acum.

    Asa, ca temren de comparatie. Si cas a dovedeasca proprietarul blogului ca nu e atins de tot de propaganda corporatrista- neosclavagist – neoliberala.

      (Citează)

    • Am citit de vreo 3 ori ca am avut impresia ca nu vad bine… Tu esti pe bune boss? Dupa ce-ai scris chestia asta ai luat pauza? Ca banuiesc ca te-ai surmenat…

        (Citează)

  7. Telekom elibereaza internetul! Cine mai doreste Net Nelimitat limitat? Hai #netliberare!

      (Citează)

    • Eu am impresia că ăștia de la Telekom mă sabotează când joc Dota. Vin și eu obosit de la munca, bag un dush, doua guri de mâncare, îmi pup nevasta pe frunte, deschid laptopul, incep un meci, totul merge că una, și fix in punctul culminant al meciului, CADE! Mereu e așa, și mă apucă toți dracii, zic că mă duc să reziliez contractul a doua zi, dar îmi trece. Telekom-ul vietii.

        (Citează)

  8. Are cineva idee ce-i cu reclamele “X salută Google” care au apărut în tot Bucureștiul? (Unde X e Samsung, BMW i, și altele).

      (Citează)

  9. In articol scrie ca telekom a fost atentionata nu amendata

      (Citează)

  10. propaganda corporatrista- neosclavagist – neoliberala.

    mama ce salata de cuvinte. Ia-ti ba pastilele.

      (Citează)

  11. Ia-ti ba pastilele.

    Io zic sa ceri sa lucrezi peste program si sambata si duminica, nu nimai de luni pana vineri.

      (Citează)

  12. Foarte tare televizorul celor de la Sony, doar că primul criteriu pe care îmi aleg televizorul este să aibă ambilight; și uite așa brusc mă limitez doar la Philips. Știe cineva câți ani ai dreptul sa utilizeze doar ei tehnologia asta?

      (Citează)

  13. 12.000 lei sony a9f – suna ca aparat foto, nu a tv. m-am potolip dupa ce am vazut pretul.

    Klaus – poti pune banda led in spate la orice tv, problem solved.

    Kllaus:
    Foarte tare televizorul celor de la Sony, doar că primul criteriu pe care îmi aleg televizorul este să aibă ambilight; și uite așa brusc mă limitez doar la Philips. Știe cineva câți ani ai dreptul sa utilizeze doar ei tehnologia asta?

      (Citează)

    • Eheeee de ar fii doar așa. Ambilight e chiar mișto, se sincronizeaza după sunet imagine etc etc și după celelalte lumini din încăpere. Mi.am creat “biotopul” cu genul asta de lumini ce comunica și nu vreau sa schimb asta.

        (Citează)

  14. Ii functioneaza cuiva Wazen pe Carplay? Sau imi scapa mie ceva? Am facut update si nimic, iar in articol nu am gasit informatii ca ar trebui facute alte setari…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus