un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 septembrie 2018

20 Sep 2018  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Instagram cu mâncare: Marius Dragne.

    16 comentarii

  1. In curand, pentru a-ti accesa telefonul, pe langa pin / amprenta va trebui sa astepti sa ruleze si o reclama de cateva secunde… FML

      (Citează)

  2. Radu, dă pantofii înapoi. Eu am făcut așa odată, a doua zi după ce îi cumpărasem se ieftiniseră mult, ceva gen 30-40 la sută, i-am returnat și mi-am luat mai ieftini.

      (Citează)

  3. Eu am Xiaomi cu Android One si nu e o investitie rea.

      (Citează)

    • Foarte bun raportul calitate/pret pentru Xiaomi A2, probabil cel mai bun telefon de pe piata din gama lui de pret.
      Singura “problema” ar fi lipsa NFC-ului.

        (Citează)

    • Pocophone anyone?

        (Citează)

    • @Andrei G: A1. Dupa ce l-am spart pe primul, am comparat si am ajuns la concluzia ca nu merita upgrade-ul, asa ca mi-am mai luat un A1

        (Citează)

    • O sa ii iau sotiei un Mi A2 lite zilele astea, dupa ce imi ajunge folia de sticla de la Ali, ca sa ii inlocuiasca telefonul actual : A5 2016. Pentru FB, browsing si Whatsapp, eu zic ca ii ajunge. Sunt curios cu bateria, daca o tine 2 zile sau mai mult. La 4000 cat are, minim 2 zile cred.

        (Citează)

    • @Cartus

      Depinde cat de mult sta pe telefon. Eu am un Redmi Note 4 cu ~4100 si ma tine 3-4 zile ca popa. Dar eu nu stau mai mult de o ora-doua pe zi pe telefon.

        (Citează)

  4. Catalin Tanase

    20/09/2018 la 10:31 AM

    Faza cu reclamele la Xiaomi se intampla doar la terminalele destinate pietei chineze, care nu au Google Play. Cele pentru piata internationala sau cele inscrise in programul Android One nu “beneficiaza” de reclame

      (Citează)

  5. apple pay oare?

      (Citează)

  6. mai, eu am un Xiaomi Mi Mix 2 si nu am vazut niciodata reclame. O fi ce scrie Catalin Tanase mai sus.
    oricum, e luat in varanta “europeana” de la magazinul lor “oficial” (in fine, showroom-ul lor) din Paris si e bestial. am ezitat mult intre asta si A2, nu regret.

      (Citează)

  7. mai, eu am un Xiaomi Mi Mix 2 si nu am vazut niciodata reclame. O fi ce scrie Catalin Tanase mai sus.
    oricum, e luat in varanta “europeana” de la magazinul lor “oficial” (in fine, showroom-ul lor) din Paris si e bestial. am ezitat mult intre asta si A2, nu regret.

      (Citează)

  8. Am prins dimineaţă o emisiune la Profit.ro care avea o grafică absolut oribilă. Mă rog, şi imaginea mi se pare proastă, cam de nivelul OTV-ului din anii 2000.

    Sunt conştient că e mai scump să emiţi HD and all, dar e 2018 totuşi, dacă tu îţi permiţi doar aparatură pentru alb-negru, poate că n-ar trebui să te apuci de aşa ceva. (nu că ar fi alb-negru emisia, dar acel SD este oribil)

      (Citează)

  9. Stret Food Festival are aplicație pentru smartphone: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=926621804195179&id=454217041435660

      (Citează)

  10. Apple își face firmă în România pentru că vede potențial în piața locală. De exemplu, de mâine puteți să vă cumpărați noile telefoane XS de la un reprezentant al companiei americane: https://www.olx.ro/oferta/iphone-xs-max-512gb-livrare-21-septembrie-IDbzj9u.html
    Și asta înaintea pieței americane…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus