un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 august 2018

21 Aug 2018  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Oferte bune de la Stock Busters:

    13 comentarii

  1. Chinezii folosesc tehnologia pentru a verifica starea mentala a supusilor.

    Un mic dispozitiv amplasat pe cap transmite sefului daca supusul manifesta emotii puternice de furie, frica sau oboseala, si ii permite sa il scoata pe tusa si sa trateze problema.

    https://www.scmp.com/news/china/society/article/2143899/forget-facebook-leak-china-mining-data-directly-workers-brains

      (Citează)

    • Chestia este a naibii de simpla, face o encefalograma banala, tehnologie din anii 50, si o trimite sefului. E practic un grafic, aplicatia poate da un diagnostic rapid la emotii puternice.

      Genul de lucru la care te miri ca nu s-au gandit altii inainte.

        (Citează)

    • Așa e în comunism, poți ce-ți spune statul să porți.

        (Citează)

  2. Pentru cei interesați… S-a anunțat Fitbit Charge 3 ieri cu livrare in octombrie. https://www.fitbit.com/charge3

      (Citează)

  3. Era mare criza ca se nationalizeaza pilonul 2 de pensie si ramanem fara bani. Potrivit link-ului au investit la Digi fondurile de pensie. Sa stam totusi linistiti, nasol e daca ne lasa ciuma rosie fara bani.

      (Citează)

    • Sunt sigur că au investit în multe alte companii cărora le scad acțiunile. Important e să investească și în unele pe creștere.

        (Citează)

    • Un fond de investitii nu e tocmai un gigel care vrea si el sa cumpere niste actiuni. Profitul lor nu se datoreaza norocului intamplator ci a analizelor facute de proprii experti ce ulterior se materializeaza. Mai mult ei nu gestioneaza proprii bani aici si nu li se permite sa riste aiurea, iar aici pare ca asta au si facut, intrucat digi era deja sub ancheta penala in momentul listarii la bursa.

        (Citează)

    • Nu, digi nu era sub ancheta penală. Nu mai da copy-paste din punctaj decât atunci când ești între oameni cărora le curge din gură!

        (Citează)

    • Dar cine, rds-rcs, compania mama?

        (Citează)

    • Nici măcar. Era un angajat. Pe același principiu, antena 3 e deja penală.

        (Citează)

    • Marius M: Un fond de investitii nu e tocmai un gigel care vrea si el sa cumpere niste actiuni. Profitul lor nu se datoreaza norocului intamplator ci a analizelor facute de proprii experti ce ulterior se materializeaza.

      Dacă experții ar avea dreptate în 100% din cazuri, n-ar mai fi experți, ci miliardari deja mutați în Maldive.

      Un fond de investiții, ca și multe alte categorii de investitori, pune ouă în multe cuiburi și speră ca vreo 2-3 să meargă atât de bine încât să recupereze pierderile din celelalte cuiburi. Între ele diferă doar gradul de risc pe care sunt dispuse să și-l asume.

        (Citează)

  4. Fake news! Primul titlu dupa cautare digi si penal:

    DNA anunţă că directorul general al Digi şi RCS&RDS e urmărit penal. Acţiunile companiei scad la Bursă

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus