blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Câteva articole interesante de citit astăzi – 14 ianuarie 2018

14 Jan 2018  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Bicicletele din campusul Google se fură. Sau nu musai fură, dar le iau și locuitorii din zonă și le folosesc pe unde vor ei. Google a montat tracking pe ele și a descoperit că unele furate au ajuns prin Mexic sau chiar Alaska.

Cum s-a desfășurat msacrul din Hungerford, Marea Britanie, 1987. Un nebun cu o armă a făcut ce-a vrut mai multe ore într-un mic orășel englez.

14 restaurante bune din lume. La Rambla din Hong Kong pare să aibă și o priveliște foarte plăcută.

Un restaurant din Marea Britanie a fost amendat pentru că servea mâncarea pe tocătoare de lemn. Dezvoltă bacterii în lemn, iar unii clienți s-au îmbolnăvit. Și la noi se servește așa prin multe localuri.

În SUA se fac anual peste 2,5 miliarde de apeluri telefonice spam, cu voci robotice ce vând chestii. Și nu găsesc o metodă prin care să oprească această problemă, deoarece amenzile nu-i sperie pe cei ce au rețele capabile de a apela milioane de numere pe zi.

China continuă ascensiunea ca putere mondială, iar asta se vede și din cinematografia modernă.

Cum să ții discursuri mai bune.

În Hawaii s-a dat din greșeală alertă de bombardament. Aplicația de alertă pe telefon a avut o bubă, cum ar fi, semn că nu doar la Biziday se întâmplă alerte false, ci și la case mai mari.

Filme și seriale din 2018 făcute după cărți. Să vă spun mai multe despre viitorul Annihilation, apropo.

Documentarul Cosmos al lui Neil DeGrasse Tyson va avea un sezon 2 în 2019.

Star Wars: The Last Jedi nu a avut succes în China. Întreaga seria nu a avut succes acolo, iar asta ar putea transforma cel mai recent film într-un eșec.

 

  9 comentarii

 1. Bucuria chinezilor si a rusilor cand vad boacanele facute de trump.

    (Citează)

 2. Nici eu nu m-am uitat la ultimul SW. Poate incep sa imbatranesc, dar mi se pare o fantezie puerila si cam fara gust.

    (Citează)

 3. aplicatia nu a avut o buba in hawaii, un angajat la schimbul de tura a apasat din greseala pe butonul de alerta, angajat din administratie; iar aia nu e aplicatie, e Wireless Emergency Alerts, alerte de la guvern pe care providerul de servicii de telefonie le trimite mai departe clientilor.

    (Citează)

 4. “case mai mari” hawaii?? sper ca e o gluma proasta.

    (Citează)

 5. Interesantă ştirile cu bicicletele google. E o situaţie care arată direct de ce sisteme sociale idealiste pe care le visează generaţiile noi nu vor funcţiona niciodată :))

  Fără responsabilizare şi consecinţe, oamenii nu vor face niciodată ceea ce este necesar.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus